NOVA PUCNJAVA U BIH: Čuvar napadnut u Gradačcu, pa pucao na napadače

Autor:

Svet

15.06.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je odbio liječenje na UKC Tuzla i nije se uputio u bolnicu.

NOVA PUCNJAVA U BIH: Čuvar napadnut u Gradačcu, pa pucao na napadače

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

Jedna osoba ranjena je u sinoćnjoj pucnjavi koja se desila u Gradačcu, u Tuzlanskom kantonu kada ju je ranio muškarac, dok je druga osoba zadobila druge vrste povreda, saznaje portal „Avaza“.

- Bila je upotreba vatrenog oružja. Sinoć 14.06. oko 22:35 sati PS Gradačac prijavio je lice Z.B. (1960) godište iz Gradačca, inače čuvar u jednom pravnom licu da su ga napala fizički njemu poznata lica A.Š. (1987) i M.K. (1988) te da je on upotrebio vatreno oružje prema licu A.Š. kojeg je tom prilikom povredio. Odmah po zaprimanju prijave, na lice mesta su upućeni policijski službenici PS Gradačac, služba hitne medicinske pomoći, a povređeno lice prevezeno je na UKC Tuzla gde mu je na klinici za hirurgiju ukazana medicinska pomoć i konstatovana teška telesna povreda te je dalje upućen na kliniku za ortopediju. Međutim, on je dobio dalje lečenje i hospitalizaciju - rekla je Adnana Sprečić, portparol MUP-a TK za portal „Avaza“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading