DOK SU JE REŠETALI, DRŽALA JE DETE U RUKAMA! Potresna ispovest povređene devojke na veselju u Pljevljima

Autor:

Svet

06.06.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se uspešno oporavlja u pljevaljskoj bolnici i još jednom apeluje na sve koji koriste oružje prilikom svadbi i drugih veselja da dobro razmisle, jer može da se desi tragedija.

DOK SU JE REŠETALI, DRŽALA JE DETE U RUKAMA! Potresna ispovest povređene devojke na veselju u Pljevljima

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Obično nedeljno popodne za Pljevljakinju N. K. (33) postalo je dan koji će zauvek biti urezan u njenom pamćenju i dan koji bi mogla pamtiti kao svoj drugi rođendan.

Sa bratancem u naručju, izašla je ispred svoje porodične kuće kako bi videla i pozdravila svatovsku kolonu koja je dolazila u njen komšiluk. A, onda su njena kolena klecnula.

- Osetila sam tup bol u predelu kuka i nogu, u prvi mah nisam znala šta se desilo. Međutim, vrlo brzo sam shvatila da su me pogodili zalutali meci. Odmah sam pomislila "Hvala Bogu što su me pogodili sa strane sa koje nije bilo dete". U tom svom šoku ljudi su stajali ne shvatajući šta se zbiva, samo je priletela moja snaja, sele smo u automobil i odvezli su nas u Hitnu pomoć. Sve vreme sam bila svesna, a bol izuzetno jak - započinje priču povređena N. K.

Devojci su odmah dijagnostifikovane teške telesne povrede od prostrelnih rana i prebačena je u bolnicu u Pljevljima. Tek kada je stigla u bolnički krevet postala je svesna šta joj se zapravo desilo i da je samo pukom srećom izbegla tragičan scenario.

- Doktori u bolnici su mi rekli da taj dan treba da slavim kao drugi rođendan, jer sam preživela. Kako su mi rekli, da su najveći svetski stručnjaci crtali putanju kuda će meci da prođu po mom telu, a da ne ostave nikakve veće posledice, ne bi tako nacrtali. Imala sam mnogo sreće - dodaje ova Pljevljakinja.

Ona se uspešno oporavlja u pljevaljskoj bolnici i još jednom apeluje na sve koji koriste oružje prilikom svadbi i drugih veselja da dobro razmisle, jer može da se desi tragedija. Zbog ovog incidenta u Pljevljima su privedena četiri muškarca F. Ć. (31), S. O. (31), V. V. (61) i G. Ć. (60) kod koga je i bilo svadbeno veselje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Pljevljak

06.06.2023 23:11

Za novinara. Pljevljanka:)

Coa 85

07.06.2023 08:17

Jedan ili više metaka?