KOSOVO JE SRCE SRBIJE I SVAKOG ČESTITOG ČOVEKA U CRNOJ GORI: Mandić poslao snažnu poruku Srbima na KiM

Autor:

Svet

02.06.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je sa skupa podrške Srbima na Kosovu i Metohiji u Nikšiću da je KiM ne samo srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori.

KOSOVO JE SRCE SRBIJE I SVAKOG ČESTITOG ČOVEKA U CRNOJ GORI: Mandić poslao snažnu poruku Srbima na KiM

Foto: Tanjug/AP

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić je na sinoćnom skupu, koji je organizovala koalicija "Za budućnost Crne Gore“, koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Radnička partija, rekao okupljenima da žele da pokažu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da imaju podršku naroda Crne Gore.

Kazao je da su se, po pitanju Kosova i Metohije u Crnoj Gori promenile jedino političke prilike i podsetio je na bivšu vladu DPS-a “koja je priznala nezavisnost južne srpske pokrajine uprkos protivljenju većine naroda u Crnoj Gori“, prenosi portal CDM.

- Kosovo ne samo da je srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čoveka u Crnoj Gori - rekao je Mandić.

Prisutnima se, pored Mandića, obratio i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i rekao da Srbima više niko neće pretiti "progonima, pogromima i traktorima, jer smo sada složni, jedinstveni", prenose Vijesti.

Predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević, koji se takođe obratio okupljenima, naglasio je da

- Nikšić nije nikada ćutao kada je bilo teško našem narodu na Kosovu i Metohiji. Šaljemo podršku koja treba da osnaži duh i krepkost našeg naroda, koji je ovih dana u teškim mukama, ali i u velikom podvigu na Kosovu i Metohiji - dodao je Kovačević, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tijana

02.06.2023 09:47

Samo hrabro nasi Srbi na KIM, izdrzite i ovo. Mora svemu ovome vec jednom doci kraj i da konacno normalno zivite na svojim ognjistina.

Ivica

02.06.2023 09:57

Znači nam podrške od svih naših prijatelje u okruženju