OTKRIVENO ČIJIM JE PIŠTOLJEM DEČAK UPUCAO NASTAVNIKA U LUKAVCU! Kao i Kosta Kecmanović i on prebačen na psihijatriju! NIJE KRIVIČNO ODGOVORAN!

Autor:

Svet

14.06.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je osumnjičen za krivično delo zapuštanje ili zlostavljanje deteta ili maloletnika i za krivično delo neovlašćeno nabavljanje, držanje i prodaju oružja i bitnih delova za oružje.

OTKRIVENO ČIJIM JE PIŠTOLJEM DEČAK UPUCAO NASTAVNIKA U LUKAVCU! Kao i Kosta Kecmanović i on prebačen na psihijatriju! NIJE KRIVIČNO ODGOVORAN!

Foto: Twitter/Printscreen

Učenik upucao nastavnika u Lukavcu

Otac 14-godišnjeg maloletnika, koji je jutros teško ranio nastavnika u prostorijama Osnovne škole "Lukavac Grad", uhapšen je i saslušan u policijskoj stanici. On je pojasnio sve okolnosti vezane za ovaj događaj.

Dečak završio na odeljenju psihijatrije

Učenik koji je jutros pucao na nastavnika u osnovnoj školi u Lukavcu prebačen je iz policijske stanice u Kliniku za psihijatriju.

Kako je pojašnjeno, sada sledi postupak njegovog veštačenja, a nakon toga i obustava istrage, jer kao maloletnik krivično ne može odgovarati, prenosi Srpskainfo.

Pištolj iz kojeg je dečak upucao nastavnika registrovan je na njegovog dedu, ali ga otac nije predao nadležnoj policijskoj stanici, prenosi Srpskainfo.

Otac je osumnjičen za krivično delo zapuštanje ili zlostavljanje deteta ili maloletnika i za krivično delo Neovlašćeno nabavljanje, držanje i prodaja oružja i bitnih delova za oružje.

- Istražitelji će obaviti kriminalističku obradu nakon čega će ova osoba biti predata u nadležnost Tužilaštva gde će se poduzimati dalje radnje u odnosu na osumnjičenog - rekao je Adnan Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

Po naredbi nadležnog suda i nalogu Tužilaštva policijski službenici MUP TK obavljaju pretres porodične kuće u Lukavcu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading