DEČAK SA PIŠTOLJEM I DVA ŠARŽERA KRENUO U POHOD NA NASTAVNIKA I DIREKTORKU: U mahnitom pucanju ispraznio ceo okvir, a onda uz osmeh krenuo ka gradu

Autor:

Hronika

14.06.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi koja se desila u osnovnoj školi u Lukavcu dečpak je teško ranio nastavnika.

DEČAK SA PIŠTOLJEM I DVA ŠARŽERA KRENUO U POHOD NA NASTAVNIKA I DIREKTORKU: U mahnitom pucanju ispraznio ceo okvir, a onda uz osmeh krenuo ka gradu

Foto: YouTube/Printscreen

Pucnjava u Lukavcu

Bivši učenik OŠ "Lukavac Grad" Gabrijel Mijatović, jutros je pokušao da ubije pomoćnika direktora inače nastavnika engleskoj jezika, a u svoj krvavi pir krenuo je sa namerom da usmrti i direktorku škole, saznaje nezvanično portal Republika.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, on je poznat po brojnim ispadima koje je činio u školi.

- Gabrijela su prebacili u drugu školu, zato što je pravio brojne ispade u OŠ "Lukavac Grad", te je raspoređen u OŠ "Lukavac Mesto", koja se nalazi nedaleko od matične škole.

Kako je ispričao naš izvor sve se desilo rano jutros.

- On je ušao u odeljenje u koje je išao i pozdravio se sa drugarima i otišao ka kabinetu pomoćnika. Zapucao je i ispraznio ceo šaržer metaka. Imao je nameru da usmrti nastavnika, a da onda pređe na direktorku škole, koja mu je izrekla meru premeštanja. Njegov motiv, kako se da zaključiti, je osveta.

Da ga radnik obezbeđenja nije sprečio, Gabrijel bi došao i do direktorke škole, koja se u tom trenutku, prema nezvaničnim informacijama, nalazila u školskoj zgradi.

Policija prilikom hapšenja dečaka pronašla je dva okvira i pištolj.

Nakon krvavog pira krenuo je prema gradu, a uz osmijeh na licu uhapšen od strane PU Lukavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading