BAHAR SE HVATA ZA GLAVU! Ništa od VELIKOG POJAČANJA, Zvezda ostaje KRATKIH RUKAVA?

Autor:

Sport

12.06.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće da potraže drugu opciju za ovu poziciju.

BAHAR SE HVATA ZA GLAVU! Ništa od VELIKOG POJAČANJA, Zvezda ostaje KRATKIH RUKAVA?

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Čelni ljudi Crvene zvezde polako, ali sigurno prave ekipu za narednu sezonu.

Barak Bahar je seo na klupu i već je povukao neke drastične poteze te je javio Milanu Borjanu da neće biti prvi golman naredne sezone, a nekoliko igrača blizu je potpisa i dolaska na Marakanu.

Jedan od fudbalera koji je bio na meti crveno-belih je i Darko Lazović.

I dalje Lazović igra na fenomenalnom nivou i jedan je od najzapaženijih igrača Verone, a Zvezda se nadala da će ovaj klub ispasti u Seriju B, te da će tada lakše doći do nove saradnje sa nekadašnjim kapitenom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darko Lazović

 

Ipak, Verona je "preživela" baraž, savladala je Speciju sa 3:1 i naredne takmičarske godine ponovo će biti deo Serije A, te su snovi crveno-belih srušeni i Darko Lazović verovatno će morati da ostane u svom dosadašnjem klubu.

Lazović sa Veronom ima ugovor do kraja juna 2024. godine, Zvezda bi sada za njega morala da plati obeštećenje i samim tim verovatno će ostati kratkih rukava, a Baraku Baharu ne preostaje ništa drugo već da se uhvati za glavu što ovakvog igrača neće imati na raspolaganju.

Da je kojim čudom Lazovićev tim ispao u Seriju B, mogućnost da ovaj fudbaler ponovo zaigra na Marakani bila bi više nego realna. Ovako, ostaje da se čeka istek ugovora, te ćemo videti da li će tada i dalje biti zanimljiv crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading