PREPOTENTNO I AROGANTNO! Legenda Zvezde osula drvlje i kamenje na Bahara - "NENORMALNA ODLUKA!"

Autor:

Sport

09.06.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez Izraelca jako zasmetao igraču koji je stekao ogromnu naklonost delija.

PREPOTENTNO I AROGANTNO! Legenda Zvezde osula drvlje i kamenje na Bahara - "NENORMALNA ODLUKA!"

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

Bivši napadač Crvene zvezde El Fardu Ben osuo je paljbu na novog trenera srpskog šampiona Baraka Bahara zbog odluke da sa gola "skine" kapitena Milana Borjana.

As sa Komora je odluku izraelskog stručnjaka nazvao "nenormalnom", uz obrazloženje da se tako ne ophodi prema klupskim legendama.

Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki imati snagu da pokaže novom treneru da pravi grešku - rekao je El Fardu Ben za "Žurnal", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Ne radi se to tako - Ben o Baharu

Nemam nijednu lošu reč za Borjana, ni kao čoveka, ni kao saigrača. Kada sam došao u Crvenu zvezdu među prvima mi je prišao i pomogao mi da se osetim kao kod kuće. Veliki je kapiten i čovek, u sportu i životu. Kada sam odlazio na Kipar rekao mi je da mu se javim ako mi je bilo šta potrebno u Beogradu. Veliko poštovanje za njega sa moje strane - poručio je Ben.

Podsetimo da je čuvar mreže reprezentacije Kanade svoje ime ugradio u šest vezanih duplih kruna Zvezde, a sada će naš najtrofejniji klub potražiti novu "jedinicu"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading