DIREKTAN DUEL ZA TITULU: Poslednje kolo rešava pitanje prvaka Zaječarske okružne lige!

Autor:

Sport

09.06.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u "samo" 90 minuta!

DIREKTAN DUEL ZA TITULU: Poslednje kolo rešava pitanje prvaka Zaječarske okružne lige!

Foto: FSU Kraljevica

Uprava FSU Kraljevice

Zaječarska okružna liga dobiće svog novog prvaka ni manje ni više nego u direktnom okršaju dve najbolje ekipe ove sezone i to u poslednjem kolu!

Republika

Meč sezone između Trebiča i FSU Kraljevice, koji će se odigrati u subotu u ’’SC Podina’’ u Sokobanji sa početkom od 17:30, izazvao je veliko interesovanje na istoku Srbije.

Trebič je pred poslednje kolo vodeći tim na tabeli sa 58 osvojenih bodova pa će im za naslov prvaka koji donosi plasman u Zonu Istok biti dovoljan i bod dok sa druge strane Kraljevica mora napasti ceo plen s obzirom da imaju bod zaostatka.

Republika

Foto: FSU Kraljevica

Ekipa Trebiča

Iako je pred Zaječarcima teško gostovanje u njihovom taboru vlada optimizam, kaže predsednik kluba i jedan od bitnih šrafova na terenu Marko Žikić i dodaje:

- Ovo je već veliki uspeh za naš klub s obzirom da ćemo na Vidovdan 28. juna proslaviti tek drugi rođendan! Marljivo smo radili i gradili ime kako u našem gradu Zaječaru tako i u regionu. Lepo je što će se pitanje prvaka rešavati u poslednjem kolu i to baš u direktnom duelu, iako situacija sama po sebi nosi veliki pritisak, mi zaista verujemo da možemo posle 90 minuta pehar poneti za Zaječar.’

Saglasan je i trenerski tandem koji je najzaslužniji za odlične partije na terenu - Jugoslav Prvulović i Miodrag Milijić:

- Cela sezona staje u 90 minuta i apsolutno je sve moguće. Respektujemo protivnika koji je daleko iskusniji u ovom takmičenju ali čvrsto verujemo u naše momke i da će se fudbalska bajka u gradu na dva Timoka nastaviti i krunisati plasmanom u viši rang.

Republika

Foto: FSU Kraljevica

Kolektiv FSU Kraljevice

Podsećamo da je FSU Kraljevici ovo tek druga takmičarska sezona. Klub su osnovali mladi entuzijazisti iz Zaječara, narodski rečeno ’’drugovi iz detinjstva’’ - Marko Žikić, Dušan Brkić i Nemanja Čikarić, kao i prekaljeni Miodrag Milijić i Jugoslav Prvulović.

Iako su prvu sezonu završili tek na 8. mestu čini se da su se kockice sada složile pa se ove sezone nalaze u samom vrhu tabele i borbi za naslov prvaka.

- Dosta se trudimo i ulažemo u marketing i promociju našeg kluba pa smo tako za sve prijatelje i ljubitelje fudbala koji nisu u mogućnosti da prisustvuju događaju obezbedili LIVE prenos utakmice na našoj facebook stranici. Mislim da je ovo presedan kada je u pitanju ovaj rang takmičenja i da ovih stvari nema ni u srpskoligaškom društvu - reči su Nemanje Čikarića, sportskog direktora i sekretara ’’vukova’’ sa Kraljevice.

Optimističan je i kapiten Kraljevice Marko Ćosić koji u ime svojih saboraca na terenu dodaje:

- Atmosfera unutar tima je na najvišem mogućem nivou. Ulazimo gotovo kompletni u odlučujući meč i s pravom se nadamo najboljem mogućem rezultatu po naš tim. U Sokobanju stižemo dan ranije kako bismo se adaptirali i pripremili za ovaj duel.

Prvi meč između ovih klubova završen je rezultatom 1:1, a izjednačujući pogodak za Kraljevicu postigao je Nikola Aleksić, najbolji strelac Zaječarske okružne lige i time svojoj ekipi doneo titulu jesenjeg prvaka.

Trebič (Sokobanja) - FSU Kraljevica

Subota, 10. jun od 17.30

SC "Podina" u Sokobanji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading