90 MINUTA ODLUKE: Ekipa Smedereva na teškom gostovanju traži trijumf vredan Prve lige Srbije!

Autor:

Sport

08.06.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet iz Ljubića se nalazi u seriji od tri trijumfa pred svojim navijačima.

90 MINUTA ODLUKE: Ekipa Smedereva na teškom gostovanju traži trijumf vredan Prve lige Srbije!

Foto: FK Polet Ljubić

U subotu, 10. juna igra se poslednje kolo Srpske lige Zapad u kojem će fudbalski fanatici dobiti odgovore na svoja pitanja. Jedna od dilema rešava se u Ljubiću, gde će ekipa Poleta ugostiti sastav Smedereva

Republika

Domaćin subotnjeg duela se ove sezone posle tri godine u zonskom rangu vratio u redove srpskoligaškog fudbala i pozicijom na tabeli je istu "čast" obezbedio i za sledeću takmičarsku godinu. Tim iz Ljubića se trenutno sa 45 osvojenih bodova nalazi na petoj poziciji na tabeli, i na istoj će ostati bez obzira na ishod predstojećeg meča.

Sastav Poleta je tokom cele sezone igrao u promenjivoj formi, nisu uspeli igrači da naprave neku ozbiljniju seriju dobrih rezultata, pa je samim tim i pozicija na tabeli "solidna". Na svom stadionu ekipa je na dosadašnjih 14 ligaških mečeva upisala osam trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.

Trenutno se Polet nalazi u seriji od tri vezana trijumfa pred svojim navijačima, dok na poslednja četiri susreta ne znaju za poraz. Duel sa liderom na tabeli za sastav iz Ljubića dočekuje u odličnoj formi.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

Najavni poster

Lider na tabeli će na stadionu u Ljubiću tražiti trijumf kojim bi osigurao šampionsku titulu, koja donosi plasman u Prvu ligu Srbije za sledeću sezonu. Tim Smedereva ima samo bod prednosti u odnosu na prvo pratioca, Borac iz Čačka, koji će na papiru imati "lak" zadatak pred svojim navijačima protiv fenejeraša u ligi.

Ako se pogledaju gostovanja "oklopnika" ove sezone može se videti da se radi o timu koji je najviše poena doneo sa strane, njihov trenutni skor je 11-2-1. Jedini put kada je ekipa Smedereva put "svoje kuće" krenula bez bodova, jeste kada se susrela sa sastavom Borca u Čačku.

Iz ekipe Smedereva su kratko povodom poslednjeg kola i gostovanja Poletu poručili:

- Pred nama se naalzi važan korak na putu do osvajanja Srpske lige Zapad i ulaska u viši rang takmičenja, taj korak je 24. ligaška pobeda i zato Vas pozivamo da u što većem broju dođete u Ljubić da zajedno proslavimo ulazak u Prvu ligu Srbije. 

Prvi duel ova dva tima igran na Gradskom stadionu u Smederevu završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 0:0.

Polet (Ljubić) - Smederevo 1924

Subota, 10. jun od 17.30

Stadion Poleta u Ljubiću

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading