TRIJUMF VREDAN PLASMANA U FINALE BARAŽA: Prednost domaćeg terena je u velikoj meri uticala na igrače Milana Orlića!

Autor:

Sport

08.06.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu baraža, koje se igra u subotu, sastav Luk-a gostuje u Novom Selu.

TRIJUMF VREDAN PLASMANA U FINALE BARAŽA: Prednost domaćeg terena je u velikoj meri uticala na igrače Milana Orlića!

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Proteklog vikenda završen je ligaški deo takmičenja Međuopštinske lige Jadar, šampionski titulu i direktan plasman u Mačvansku okružnu ligu obezbedila je ekipa Jedinstva iz Zavlake, dok su timovi od drugog do petog mesta otišli u baraž.

Republika

U okviru polufinala doigravanja za viši rang ekipa Milana Orlića ugostila je sastav Velike Reke, utakmica je odigrana pred oko 300 gledalaca na stadionu u Novom Selu.

Prednost domaćeg terena bila je na strani sastava Milana Orlića, treba napomenuti da su gosti na ovaj duel došli bez prvog golmana, što je u nekoj meri bila dodatna "olakšica" za tim iz Novog Sela.

Meč je počeo odličnom prilikom pred golom gostiju, gotovo u uvodnim sekundama meča mogli su igrači Milana Orlića da stignu do vođstva, ali u tome nisu uspeli.

Do kraja prvog dela igre, igrači oba tima su igrali povučeno, bez previše rizika sa gotovo perfketnom postavkom na svojim polovinama, što je rezultiralo da se na odmor ode bez golova.

Trener domaćih, Zoran Gajić je u pauzi izgleda "probudio" svoje igrače, od prvog minuta nastavka viđena je napadačka igra sastava iz Novog Sela.

Posle samo pet minuta igre u drugom poluvremenu, dosuđen je faul u kaznenom prostoru gostiju nad Tišanovićem. Odgovornost za izvođenje najstrožije kazne preuzeo je kapiten Vladimir Lukić, koji je na veliku radost domaćih igrača i navijača poslao loptu u mrežu, 1:0 za sastav iz Novog Sela.

Gosti se "otvaraju" od prvog pogotka na meču, što je ostavilo dosta prostora za domaćina.

U 64. minutu posle par izglednih prilika na obe strane viđena je nova promena rezultata. Miloš Mićić je duplirao prednost domaćina, 2:0.

I pored dva gola zaostatka gosti se nisu predavali, igralo se otvoreno i ofanzivno na obe strane, golmani Krsmanović i Samardžić su u par navrata maestralno intervenisali.

Tri minuta pred kraj regularnog toka meča dosuđen je opet kazneni udarac sa 11 metara, ali ovoga puta u korist gostujućeg tima. Aleksandar Radišić je uspeo da prepolovi zaostatak svog tima, 2:1.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo prilika na obe strane, domaći tim je uspeo da ostvari pobedu i da se plasira u finale baraža.

Milan Orlić (Novo Selo) - Velika Reka 2:1 (0:0)

Milan Orlić: Krsmanović, M. Lukić, Reljić, Adakalić, Draksimović, Marković, Mi. Mićić, Ma. Mićić, Tišanović (od 78' Gordanić), V. Lukić, Nikolić (od 78' Radanović)

Velika Reka: Samardžić, Đurđević (od 80' Miladinović), Todorović, Radišić, M. Matić, Gajić (od 76' Rakić), Pavlović, Veselinović, Obradović, N. Matić, Gutalj

Iz redova Mladosti su posle meča poručili: 

- Gostima sve čestitke na prikazanoj borbi i ponašanju na terenu, srećno u sledećoj sezoni, biće dana za megdana, ako ne do godine, sigurno za par sezone. Hvala našim navijačima, kao i komšijama iz Lešnice, Jelava i Prnjavora koji su bodrili danas naš klub i igrače, nadamo se i u subotu istom scenariju. 

U finalu baraža grupe "Jadar" tim iz Novog Sela čeka ekipa Luka iz Voćnjaka koja je na svom terenu slavila posle boljeg izvođenja jedanaesteraca sastav Mladosti iz Donje Borine. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading