NIŠTA OD FUDBALA U KARBULOVU: Ekipa Mladosti je službenim rezultatom stigla do finala baraža!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo 90 minuta deli tim Mladosti od plasmana u viši rang.

NIŠTA OD FUDBALA U KARBULOVU: Ekipa Mladosti je službenim rezultatom stigla do finala baraža!

Foto: FK Mladost Karbulovo

Očekivao se pravi fudbalski spektakl, domaći tim je imao zaostatak od dva gola koja bi "jurio" na svom terenu, ali ipak ništa od utakmice.

Republika

Regularni deo prvenstva Opštinske lige Negotin završen je 21. maja, prva četiri tima na tabeli izborila su ulazak u plej-of iz kojeg će samo pobednik ostvariti plasman u viši rang, odnosno Borsku okružnu ligu. Proteklog vikenda na programu su bili uzvrtani dueli polufinala baraža. Tim Mladosti iz Karbulova spremao se da ugosti sastav Vrela (Šarkamen).

Sastav Vrela je na domaćem terenu savladao ekipu Mladosti rezultatom 3:1. Tim iz Šarkamena je poveo sa 2:0 golovima u 40. i 46. minutu, gosti su "sa kreča" u 70. smanjili na 2:1. Do kraja susreta viđen je još jedan gol, rezervista u redovima domaćina je pet minuta pred poslednji sudijski zvižduk pogodio za 3:1.

U Karbulovu je sve bilo spremno za meč sa Vrelom, domaćin je bio spreman za "jurnjavu" po terenu kako bi stigao zaostatak iz prvog meča, ali do ovog duela nije došlo. I pored toga što je tim iz Šarkamena imao prednost od dva gola, na uzvratni meč se igrači nisu pojavili, pa je on registrovan službenim rezutlatom 3:0 u korist domaćina.

Duplo slavlje u Karbulovu

Kapiten Mladosti, Boban Milošević je zajedno sa saigračima, pored plasmana u finale baraža, proslavio i svoj 50. rođendan. 

Ukupnim rezultatom 4:3, tim Mladosti iz Karbulova se plasirao u finale baraža, i sada ih deli samo 90 minuta od plasmana u viši rang. Drugi finalista je Rudar 1934 iz Majdanpeka koji je posle dvomeča sa ekipom OFK Sikole prošao dalje rezultatom 7:2.

Finalni meč baraža zakazan je za 18. jun od 17 časova i 30 minuta. Oba ligaška duela učesnika finala završena su pobedom Rudara, tim iz Majdanpeka je na domaćem terenu slavio sa 6:1, dok je na gostovanju osvojio sva tri boda rezultatom 5:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading