NAPREDAK JE VIDLJIV NA SVIM NIVOIMA: Valjevski kolektiv stao uz rame sa najvećim srpskim klubovima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prate se najnoviji trendovi...

NAPREDAK JE VIDLJIV NA SVIM NIVOIMA: Valjevski kolektiv stao uz rame sa najvećim srpskim klubovima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva kolo pre kraja ovosezonske Srpske lige Zapad obezbedili su opstanak u trećem stepenu fudbalskog takmičenja i predstojeći duel na "Parku Pećina" protiv OFK Mihajlovca, dočekuju bez rezultatskog pritiska.

 

U prethodnom periodu pojavila se i informacija o potencijalnim radovima na rekonstrukciji, ili izgradnji potpuno novog valjevskog stadiona, a da klupsko rukovodstvo ozbiljno radi na napretku ekipe, govori i najnovije ostvarenje kojim je klub stao rame uz rame sa najboljim i najpopularnijim sportskim kolektivima u Srbiji.

Naime, odnedavno navijači Budućnosti Krušik 2014, ali i svi ljubitelji fudbala, imaju priliku da sva dešavanja vezana za valjevski sportski kolektiv, prate i putem internet portala "Fkbuducnostkrusik.net".

 

Pored najnovijih vesti, rezultatima takmičenja, foto galeriji,..., budući posetioci portala mogu se upoznati i sa istorijom valjevskog kluba i svim onim legendama koji su kroz istoriju pronosili slavu kluba i fudbala u ovom delu Srbije.

Da podsetimo, u poslednjem kolu ovosezonskog ligaškog takmičenja, Budućnost Krušik 2014 na "Parku Pećina" dočekuje OFK Mihajlovac, a meč je na programu u subotu 10 juna sa početkom od 17.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading