CRVENO-BELI ŠAMPIONI OPŠTINSKE LIGE: Furiozan start je igračima Crvene zvezde omogućio "dosta lakši" nastavak meča!

Autor:

Sport

08.06.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupnim rezultatom 3:2 savladan je Pobednik iz Piromana!

CRVENO-BELI ŠAMPIONI OPŠTINSKE LIGE: Furiozan start je igračima Crvene zvezde omogućio "dosta lakši" nastavak meča!

Foto: FK Zvezda Konatice

Takmičenje u Opštinskoj ligi Obrenovac je ove sezone bilo podeljeno na dve grupe, putnik u viši rang odlučivao se preko dvomeča pobednika svojih grupa.

Republika

Ekipa Zvezde (Konatice) je u grupi A bila izjednačena na tabeli sa sastavom Torpeda iz Draževca, ali je u baraž otišla zbog boljeg međusobnog skora, dok je sastav Pobednika (Piroman) ubdeljivo stigao do doigravanja iz grupe B.

U prvom meču baraža uloga domaćina je pripala ekipi Pobednika koja je slavila minimalnu pobedu nad timom Zvezde, uzvratni meč odigran je juče na stadionu Radničkog u Obrenovcu.

Od starta meča domaći sastav je krenuo silovito ka golu protivnika i posle samo dva minuta igre ekipa Zvezde je stigla do vođstva. Jovan Filipović je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmana Lazića, 1:0.

Nisu se tu zaustavili domaći igrači, promene u njihovoj igri nije bilo, mada su i gosti zaigrali bolje, pa su i oni zapretili iz par poluprilika.

Na isteku pola sata igre viđena je nova promena rezultata, Danijel Pajić je duplirao prednost Zvezde i to je bio i rezultat sa kojim se otišlo na desetominutni odmor, 2:0 za domaćina.

Republika

Foto: FK Zvezda Konatice

Vraća se Crvena zvezda polako na pravi put

U uvodnih pet minuta nastavka oba trenera su izvršila po jednu izmenu, ali i pored "sveže krvi" na terenu, igralo se taktički gotovo perfketno. Gosti su pokušavali da dođu do gola koji bi ih vratio u meč, dok su domaći igrači znalački držali loptu u svom posedu.

Na semaforu je stajao 63. minut kada je po treći put na meču savladan golman Pobednika, Branko Lazić. Miloš Nenadović je na veliku radost domaćih igrača i navijača pogodio za novo uvećanje prednosti Zvezde, 3:0.

Od trenutka gosti kreću na sve ili ništa, izvršene su još dve ofanzivne izmene u redovima tima iz Piromana, i to je ubrzo donelo promenu rezultata.

Igrao se 81. minut kada je rezervista Jovan Jadrnanin smanjio zaostatak svog tima na 3:1.

U poslednjih deset minuta meča vođena je velika borba, pretežno na sredini terena, što je dovelo do toga da nove promene rezultata ne bude.

Crvena zvezda (Konatice) - Pobednik (Piroman) 3:1 (2:0)

Crvena zvezda: Savić, Sabovljev (od 51' Milanović), Pajić, Jelenić, Kastratović, Krstović, Sebić, Todorović, Aćimović (od 75' Grčić), Filipović, Nenadović (od 88' Gajic)

Pobednik: Lazić, Marković (od 46' Petrović), Tomić, Kalinčević, Milanović (od 70' Jadranin), V. Jovanović, Tomić, S. Dobrosavljević (od 70' Birčanin), N. Dobrosavljević, Eraković (od 86' Stanišić), N. Jovanović

Iz redova crveno-belih su posle meča i overenog plasmana u viši rang poručili:

- Nije bilo lako, ali je sada mnogo slatko, vraćamo se tamo gde nam je i mesto i nadamo se da ćemo biti još jači i bolji. Velika zahvalnost našim igračima koji su ostavili sve na terenu, treneru Miletu Laziću, Marko Babiću i Dejanu Kastratoviću čiju smo nesebičnu pomoć imali. Tu je i Dragan Ivanović koji je sa ostalim članovima naše uprave danonoćno radio na ostvarenju našeg cilja. 

Ekipa Crvene zvezde je ukupnim rezultatom 3:2 ostvarila plasman u Prvu beogradsku ligu, dok će sastav Pobednika imati novu priliku protiv prvog tima iznad crte u višem rangu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading