BSK DOČEKUJE SLAVIJU: Iz redova domaćeg tabora poručuju - "Izgovora nema, svi na stadion da podržimo plavo-bele!"

Autor:

Sport

08.06.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baraž za popunu PFL-a počinje u subotu!

BSK DOČEKUJE SLAVIJU: Iz redova domaćeg tabora poručuju - "Izgovora nema, svi na stadion da podržimo plavo-bele!"

Foto: FK BSK Bački Brestovac

Većina nižih liga ulazi u samo završnicu, a veliki broj njih se završava predstojećeg vikenda, pojedina prvenstva su već gotova i sada su na programu baraži za plasman u viši rang, odnosno ispadanje u niži.

Republika

Novi članovi PFL Sombor kao prvaci nižeg ranga su Kulpin, koji je osvojio šampionsku titulu u Opštinskoj ligi Bačka Palanka, odnosno sastav Kule koji je sezonu završio na prvom mestu u MFL-u Sombor 1. razred. Drugoplasirani timovi iz navedenih liga će u međuosobnom duelu odlučivati u trećem putniku u područno društvo.

U subotu, 10. juna od 17 časova i 30 minuta ekipa BSK-a iz Bačkog Brestovca ugostiće sastav Slavije (Pivnice), u okviru prvog meča baraža za popunu višeg ranga.

Sastavu BSK-a je prva pozicija koja donosi direktan plasman u viši rang izmakla za samo jedan bod. Tim iz Bačkog Brestovca je u završnici sezone nanizao sedam trijumfa, u tom periodu je savladao i aktuelnog prvaka MFL-a Sombor (1. razred) rezultatom 5:0, ali to nije bilo dovolno za preuzimanje liderskog mesta.

Na domaćem terenu sastav BSK-a je ove sezone u ligi odigrao 13 mečeva i tom prilikom je zabeležio devet trijumfa i četiri remija, dok niko nije uspeo sa njihovog stadiona da odnese ceo plen od rivala iz šampionata. Impresivne su i brojke u koloni golova, njihov čuvar mreže je pred svojom publikom savladan samo sedam puta.

Republika

Foto: FK Slavija Pivnice

Najavni poster

Na stadionu u Bačkom Brestovcu u subotu će gostovati tim Slavije (Pivnice) koji je sezonu u Opštinskoj Bačka Palanka završio na drugom mestu na tabeli, sa sedam bodova zaostatka u odnosu na lidera. Sastav iz Pivnice je u nedavno završenoj sezoni poražen samo tri puta, a dva poraza je upisao protiv prvaka, pa je samim tim to u velikoj meri uticalo u njegovoj borbi za direktan plasman u viši rang.

Sastav Slavije na gostovanjima u ligi ima učinak od devet trijumfa, jednog remija i dva poraza, u tom periodu su mrežu protivnika zatresli 33 puta, dok je njihov golman savladan u 11 situacija.

BSK (Bački Brestovac) - Slavija (Pivnice)

Subota, 10. jun od 17.30

Stadion u Bačkom Brestovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading