SENZACIJA NA MARAKANI: Reprezentativac Srbije stiže u Crvenu zvezdu? Bahar blizu MOĆNOG pojačanja!

Autor:

Sport

08.06.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije mogao da očekuje.

SENZACIJA NA MARAKANI: Reprezentativac Srbije stiže u Crvenu zvezdu? Bahar blizu MOĆNOG pojačanja!

Foto: Starsport

Darko Lazović i Aleksandar Mitrović

Fudbalski klub Crvena zvezda, na čelu sa svojim novim trenerom Barakom Baharom, užurbano se sprema za novu sezonu, gde je čekaju iskušenja u elitnom fudbalskom takmičenju u Evropi.

Crveno-beli su sjajnim igrama u Srbiji obezbedili direktno učešće u Ligi šampiona, pošto ove godine šampion naše zemlje ima tu čast da bude direktan učesnik žreba u Nionu, krajem avgusta, ali je jasno da Zvezda mora mnogo toga da popravi u svom timu, ukoliko želli da bude konkurentna najjačim ekipama.

Već neko vreme se govori o mogućim pojačanjima na Marakani, a sada su crveno-beli naciljali novo, dobro poznato lice u Beogradu.

Kako prenosi "Maxbet Sport", Crvena zvezda želi da u ovom prelaznom roku u prestonicu dovede Darka Lazovića, fudbalera Verone i reprezentativca Srbije.

Foto: Starsport

Darko Lazović u dresu Crvene zvezde

Lazović je već nosio dres kluba iz Ljutice Bogdana, i to u periodu od 2009. do 2015. godine, nakon što je na Marakanu stigao iz Borca iz Čačka.

Veronu tek čeka okršaj u baražu za opstanak u Seriji A, pošto će u nedelju Verona gostovati Speciji, a pobednik tog okršaja će i naredne sezone igrati u elitnom rangu takmičenja u Italiji. Poraženi se seli u Seriju B.

Jasno je da bi poraz Verone pomogao Zvezdi, a sigurno je i da bi Lazović pristao da se vrati u klub u kom je ostavio najveći trag.

Lazović može da pokrije i levu i desnu stranu terena, ima veliko iskustvo, pa bi njegov dolazak predstavljao jedno od najvećih pojačanja crveno-belih u ovom prelaznom roku, bez ikakve sumnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading