LOŠE VESTI ZA LAZOVIĆA: Verona ispustila pobedu u nadoknadi - na korak do ispadanja iz Serije A! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa severa Italije su sekunde delile od povoljnog rezultata.

LOŠE VESTI ZA LAZOVIĆA: Verona ispustila pobedu u nadoknadi - na korak do ispadanja iz Serije A! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Darko Lazović

Fudbaleri Verone odigrali su samo 1:1 (0:0) sa ekipom Empolija na svom terenu, u meču 37. kola Serije A, čime su došli na korak do ispadanja u niži rang takmičenja.

Nakon jučerašnjeg poraza Specije od Torina (4:0), situacija za Veronu je bila sjajna. Pobeda im je trebala nad gostima, kako bi kolo pred kraj prvenstva pobegli iz zone ispadanja.

Nije bilo golova u prvom delu igre, a sve je dobro krenulo po domaće u nastavku, kada je Adolfo Gaič pogodio u 61. minutu i doneo veliku radost navijačima. Ipak, šok za Veronu stiže u samoj završnici duela, kada je Slovenac Petar Stojanović zatresao mrežu domaćih u 96. minutu, čime je ostavio navijače i igrače u potpunom šoku.

Sada je situacija na tabeli jasna. Za opstanak se bore Specija i Verona, a obe ekipe imaju po 31 bod pred poslednje kolo, s tim što Specija ima bolji međusobni skor, pa će u slučaju istog broja bodova biti ispred Verone.

U poslednjem kolu, ekipa Darka Lazovića, koji je ovaj duel propustio zbog povrede, čeka gostovanje Milanu, dok Specija ide Romi, pa je jasno da će obe ekipe imati težak zadatak da dođu do bodova, što ide u korist ekipi Specije.

Poslednje kolo Serije A je na programu sledećeg vikenda. Iz lige su ranije ispali Kremoneze i Sampdorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading