DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Verona i Lazović KONAČNO pobegli iz opasne zone!

Autor:

Sport

07.05.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mastifi" slave Sirila Ngonga.

DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Verona i Lazović KONAČNO pobegli iz opasne zone!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Verona savladali su Leće kao gosti sa 1:0 u meču 34. kola italijanske Serije A. Popularni "mastifi" napravili su džinovski korak ka opstanku u eliti, srpski reprezentativac Darko Lazović odigrao je 89. minuta u dresu kluba iz grada Romea i Julije, brzonogi krilni fudbaler bio je jedan od najzaslužnijih za nova tri boda.

 

 

Večeršanja pobeda u Lećeu je bila prva u gostima posle godinu dana. Najavio ju je Milan Đurić prečkom posle samo 90 sekundi meča na centaršut sjajnog Lazovića. Napadala je Verona, stvarala šanse i zasluženo povela u 71. minutu kada je rezervista Siril Ngong posle samo sedam minuta na terenu pogodio posle solo akcije i snažnog šuta.

Tek posle primljenog gola se Leće probudio ali je bilo kasno. Montipo je zaradio plati na golu Verone i odbranio pobedu.

Za Veronu je ovo bio sedmi trijumf u sezoni i sada ima 30 bodova na 17. mestu. prvom iznad zone ispadanja, dok je Leće poziciju iznad sa bodom više.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading