KAO DA JE 0:0: Ivanović oprezan pred gostovanje u Zadru - ipak oni imaju...

Autor:

Sport

07.05.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana želi da završi posao već u ponedeljak.

KAO DA JE 0:0: Ivanović oprezan pred gostovanje u Zadru - ipak oni imaju...

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u ponedeljak (17.00) ekipi Zadra, u drugoj utakmici četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige.

Šampion ABA lige je u prvom meču u Beogradu slavio rezultatom 100:73, i vodi sa 1:0 u seriji koja se igra na dve pobede.

Trener crveno-belih Duško Ivanović je dodao da u utakmicu ulaze kao da je prva u četvrtfinalnoj seriji ABA lige.

GOREĆE PIONIR - KLASIK NA JADRANU! Zvezda dobila rivala u polufinalu ABA lige! (VIDEO)

- Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na prethodnu utakmicu, pa i najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nemaju nikakav pritisak, imaju najkorisnijeg igrača lige (Luka Božić prim. aut.), i igraju pred svojom publikom. Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0:0 u seriji - rekao je Duško Ivanović.

Kapiten Zvezde Branko Lazić istakao je da igrači dobro poznaju ekipu Zadra, koja je u regularnom delu upisala pobedu u Beogradu.

- Sada već dobro poznajemo ekipu Zadra, tim koji je odigrao dobru sezonu,koji nas je pobedio u Beogradu svojevremeno, koji će igrati pred svojim navijačima i koji će potpuno opušteno ući u ovu utakmicu. Na nama je da zaustavimo njihovu bržu igru, dobar šut...  - istakao je Lazić.

Republika

Foto: Starsport

Lazić i Ivanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading