ZVEZDA DEMOLIRALA ZADAR! Crveno-beli SILOVITO krenuli u odbranu titule prvaka Jadrana!

Autor:

Sport

28.04.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Malog Kalemegdana poveo je 1-0 u četvrtfinalnoj seriji i sada ga samo pobeda deli od plasmana u polufinale regionalne lige.

ZVEZDA DEMOLIRALA ZADAR! Crveno-beli SILOVITO krenuli u odbranu titule prvaka Jadrana!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović protiv Zadra

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su započeli plej-of AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu demolirali ekipu Zadra.

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" završena je rezultatom 100:73 (25:20 33:16 20:17 22:20).

Gosti iz Hrvatske su priključak držali samo tokom prvih 10 minuta utakmice, a već od druge četvrtine je postalo kristalno jasno da će pobeda pripasti crveno-belima.

Od druge deonice, pa do samog kraja, jedino pitanje je bilo kojom razlikom će pobediti ekipa Duška Ivanovića.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Nemanja Nedović i Filip Petrušev koji su postigli po 16 poena. Osim njih, dvocifren u je bio još Luka Mitrović koji je meč završio sa 13 koševa. Dobre partije su pružili i Luka Vildoza, Fakundo Kampaco, Hasan Martin i Ognjen Dobrić, koji su imali po osam poena.

Na drugoj strani je, standardno, najbolji bio Luka Božić sa 18 poena, a jedan manje je dodao Marko Ramljak. Dvocifreni su bili još Dario Drežnjak i Arijan Lakić sa po 11 poena.

Zvezda će priliku da se plasira u polufinale plej-ofa imati u ponedeljak, 8. maja, kada od 18 časova gostuje u dvorani "Krešimir Ćosić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading