STANKOVIĆ OPREZAN PRED MEČ SA SFS BORCEM: "Teška utakmica, jedan od retkih protivnika koji traži da igra!"

Autor:

Sport

28.04.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popovčani u ovaj susret ulaze trijumfom iz prošlog kola, kada su savladali Brzi Brod u gradskom derbiju rezultatom 3:0.

STANKOVIĆ OPREZAN PRED MEČ SA SFS BORCEM: "Teška utakmica, jedan od retkih protivnika koji traži da igra!"

Foto: FK Budućnost Popovac

Fudbaleri Budućnosti iz Popovca u nedelju od 16 časova i 30 minuta dočekuju SFS Borac iz Paraćina u SC "Oliver Jevtić" u okviru 24. kola Srpske lige Istok. 

Republika

Ekipa Budućnosti se nalazi na trećoj poziciji sa 46 osvojenih bodova. Na zadnjih pet utakmica imaju dobru formu, gde su ostvarili tri pobede (Car Konstantin 3:2, Meševo 3:2 i Brzi Brod 3:0) i dva nerešena ishoda (Pčinja 0:0 i Timočanin 1:1).

Gosti iz Paraćina su na petom mestu i osvojili su 39 bodova. U prethodnom kolu su remizirali sa Timokom 1:1. Forma im je šarenolika, gde na pet poslednjih mečeva imaju dva trijumfa (Brzi Brod 3;1, Radnički Pirot 1:0), dva poraza (Meševo 3:1 i Dubočica 5:2) i jedan remi (Timok 1:1).

Republika

Foto: FK Budućnost Popovac

Sportski centar "Oliver Jevtić"

Pred ovu utakmicu svoj sud je dao strateg Budućnosti Boban Stanković, koji je rekao da je ovo tim sa spojem mladosti i iskustva.

- Teška utakmica, jedan od retkih protivnika koji traži da igra. Imaju dobar tim, spoj mladosti i iskustva. Mislim da ih takmičarski malo muči, dobri su na tabeli, na petom mestu su i svakako neće biti lako. Mi smo ušli u dobar ritam, imamo sve igrače na raspolaganju posle prošlonedeljne utakmice gde smo imali i kartone i povrede. Nadam se pobedi i da ćemo naredno kolo protiv Dubočice ići bez kartona ili povreda. - zaključio je Stanković.

Ekipa Budućnosti je na dosadašnjih 11 utakmica pred svojim navijačima zabeležila pet trijumfa, dve podele bodova i dva poraza, što dovodi do 19 bodova na domaćem terenu.

Sastav Borca iz Paraćina je na gostovanjima trenutno na učinku od pet pobeda, dva nerešena ishoda i četiri poraza, trenutno se nalaze u seriji od dva neuspeha van svog stadiona.

Prvi duel ova dva tima igran u Paraćinu završen je pobedom Budućnosti minimalnim rezultatom.

Budućnost (Popovac) - SFS Borac (Paraćin)

Nedelja, 30. april od 16.30

Sportski centar "Oliver Jevtić"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading