LAZAREVIĆ PRED SUSRET SA DUNAV PRAHOVOM: "Doveli smo sebe u situaciju da mi odlučujemo o svemu"!

Autor:

Sport

28.04.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piroćanci ovaj susret dočekuju nakon remija u Leskovcu u derbiju kola protiv Dubočice (1:1).

LAZAREVIĆ PRED SUSRET SA DUNAV PRAHOVOM: "Doveli smo sebe u situaciju da mi odlučujemo o svemu"!

Foto: FK Radnički Pirot

Fudbaleri Radničkog iz Pirota u nedelju od 16 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Dunav Prahova u okviru 24. kola Srpske lige Istok

Republika

Radnički deli prvu poziciju sa Leskovčanima sa 53 osvojena boda. U prethodnom duelu ova dva tima gosti su ubedljivo savladali domaće rezultatom 6:1. Piroćanci na poslednjih pet susreta imaju tri pobede i dve nerešene.

Dunav Prahovo se nalazi na 12. poziciji sa 26 osvojenih bodova i u situaciji su da moraju da ostvare dobar rezultat, jer se nalaze mesto iznad opasne zone. Prethodni susret igrali su protiv Jedinstva iz Paraćina i ostvarili trijumf od 2:0.

Trener Radničkog iz Pirota, Goran Lazarević je pred ovaj susret rekao da im dolazi ekipa koja u poslednje vreme igra jako dobro.

- Kod nas je atmosfera dobra. Imamo jako kvalitetne momke, koji pored igračkih kvaliteta imaju i ljudskih. Dolazi nam ekipa koja u poslednje vreme igra jako dobro, osvojili su veliki broj bodova u odnosu na prvi deo. Pojačali su se, imaju dosta iskusnih igrača. Jedna zahtevna i teška utakmica, pogotvu, što smo mi u kadrovskoj situaciji koja nije sjajna. - započeo je.

Republika

Foto: FK Radnički Pirot

Najavni poster

Dodao je da su doveli sebe u situaciju da odlučuju o svojoj sudbini i da je to dobro.

- Doveli smo sebe u situaciju da mi odlučujemo o svemu. To je dobra stvar, kad mi sami o sebi odlučujemo. Nadam se da ćemo u nedelju biti dovoljno dobri da zabeležimo pobedu. - zaključio je Lazarević.

Kada su u pitanju mečevi Radničkog pred svojim navijačima, ekipa se trenutno nalazi na učinku od 10 trijumfa i samo jednog poraza. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen iz Pirota ove sezone jeste Budućnost iz Popovca.

Sastav Dunava je sa dosadašnjih 11 gostovanja svoj bodovni saldo obogatio sa samo šest bodova, koje su sakupili preko jednom trijumfa i tri nerešena ishoda.

Radnički (Pirot) - Dunav (Prahovo)

Nedelja, 30. april od 16.30

Gradski stadion u Pirotu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading