DUŠKO GNEVAN NA SVOJE PULENE: Neodgovorni su, igraju bez motivacije! Ne mogu to da razumem i prihvatim!

Autor:

Sport

17.04.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak nije krio bes na konferenciji za medije.

DUŠKO GNEVAN NA SVOJE PULENE: Neodgovorni su, igraju bez motivacije! Ne mogu to da razumem i prihvatim!

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Filip Petrušev

Košarkaši Crvene zvezde upisali su novu pobedu u AdmiralBet ABA ligi, pošto su u dvorani "Aleksandar Nikolić" nadigrali Split.

Po završetku utakmice je svoje impresije izneo šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.

- Večerašnja utakmica je trebalo da ima drugi tok, ali ponovilo se puna puta što smo imali ove godine. Opuštanje od nekih igrača, neodgovorna igra nekih igrača, morali smo čekati poslednju četvrtinu da bismo pobedili, falila je agresivnost u odbrani, ali i napadu - besan je bio crnogorski stručnjak.

Nastavio je u dahu.

Ne mogu da prihvatim da neko ima veći motiv od mojih igrača koji su u Zvezdi odigrali utakmicu, to ne mogu da razumem, ako neko ima, ja to ne razumem. Ne razumem kako nemaju motiv da igraju Zvezdu, bilo koju utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović tokom meča sa Splitom

Kritika pojedinaca nije tu bila gotova.

Nije utakmica bila kako sam predvideo, trebalo je da neki koji nisu igrali igrjau više, da uhvate ritam za ove sad utakmice u plej-ofu, ali očito da nije ispalo kako sam planirao.

Upitali su novinari Ivanovića u kolikoj meri je ljut.

Nisam ljutit, ali ne mogu da razumem igrače koji izlaze na jednu utakmicu oficijalnu, a da igra bez motivacije. To stvarno ne mogu da razumem.

 Crvena zvezda i dalje juri Partizan koji drži prvu poziciju na tabeli.

Pa, mi ne možemo sami. Oni moraju da izgube jednu utakmicu, ali što nas tiče, mi ćemo da pokuišamo da dobijemo dve utakmice koje nedostaju, ali ne zavisi od nas. Ali, do sada nam niko nije pomogao, ne nadamo se ničemu, tako da... Samo moramo da se uzdamo u sami sebe - podvukao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading