IVANOVIĆ PRED SPLIT: Sve snage okrećemo borbi u AdmiralBet ABA ligi!

Autor: Tanjug

Sport

16.04.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak najavljuje veliku borbu za trofej.

IVANOVIĆ PRED SPLIT: Sve snage okrećemo borbi u AdmiralBet ABA ligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 20 časova dočekuju Split u meču poslednjeg, 26. kola AdmiralBet ABA lige, a naknadno će odigrati još dva meča, protiv Mornara u Baru i Cedevita Olimpije u Ljubljani.

U prvoj utakmici koja je kalendarski otvorila 2023. godinu crveno-beli su slavili u Splitu 72:63, a trener Duško Ivanović je svestan da ne sme biti nikakvog opuštanja.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Duško Ivanović

- Dočekujemo ekipu Splita koja je odigrala dobru sezonu u AdmiralBet ABA ligi, i koja je u nekim mečevima, posebno protiv "na papiru" jačih timova, pokazala da ima kvalitet. Zato ulazimo maksimalno ozbiljno u utakmicu, želimo da nastavimo seriju pobeda iz Evrolige i u dobrom ritmu dočekamo plej-of regionalne lige koji sledi. Posebno zbog činjenice da takmičarski još uvek vodimo borbu za plasman u regularnom delu sezone i sad sve snage okrećemo ovom takmičenju - rekao je trener Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading