SREĆAN KRAJ POTRAGE: Pronađen Ivan (17) sa Kosova i Metohije koji je nestao u Beogradu - uskoro će biti sa svojom porodicom!

Autor:

Vesti

28.05.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je objavljen apel porodice da je Ivan Ristić nestao u petak u prestonici i na sreću brzo je pronađen.

SREĆAN KRAJ POTRAGE: Pronađen Ivan (17) sa Kosova i Metohije koji je nestao u Beogradu - uskoro će biti sa svojom porodicom!

Foto: Facebook

Ivan Ristić

Momak Ivan Ristić (17) iz Kosovske Kamenice koji se izgubio u petak u Beogradu, danas je pronađen živ i zdrav u srpskoj prestonici.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković obišao je mladića zajedno sa gradonačelnikom Novog Brda Sašom Miloševićem koji je sa rodbinom dečaka ostao u Beogradu kako bi svi pomogli u potrazi. O lepim vestima odmah je obaveštena i porodica dečaka.

- Ivan je dobro i uskoro će se pridružiti svojoj porodici. Zahvaljujemo srpskoj policiji na predanom radu i pravovremenom reagovanju koje je rezultiralo pronalaskom Ivana - rekao je Petković.

Podstimo, danas je objavljen apel porodice da je Ivan nestao u petak u prestonici, a da je u tom trenutku na sebi imao sivi duks, kao i da nema telefon kod sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading