STANKOVIĆ NEUTEŠAN: "Nemam reči, ova pobeda bi nam dala nedelju dana mira!"

Autor:

Sport

16.05.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski strateg je doživeo novi neuspeh na klupi slavnog tima.

STANKOVIĆ NEUTEŠAN: "Nemam reči, ova pobeda bi nam dala nedelju dana mira!"

Foto: Tanjug/AP

Trener Sampdorije Dejan Stanković

Sampdorija i Dejan Stanković kao da su ukleti. Naime, Đenovljani su ponovo bez pobede ostali u finišu meča. Ovaj put Empoli je odoleo na "Luiđi Ferarisu" u poslednjem meču 35. kola italijanske Serije A - 1:1 (1:0).

Posle duela u Đenovi se oglasio i Dejan Stanković, trener Sampe, koji je istakao da je velika šteta što njegovi igrači nisu stigli do pobede.

Ovaj meč i ova završnica bili su slika cele sezone, u kojoj smo platili svaku najmanju grešku na terenu. Suočili smo se sa Empolijem, sa proračunatim rizicima, sve je bilo pod kontrolom. Momci su dali sve, poštovali su sebe, saigrače i klub. Nemam reči, ova pobeda bi nam dala bar nedelju dana mira - rekao je Stanković.

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković, trener Sampdorije

Zatim se dotakao i budućnosti u ovom klubu, ali je dodao da se nada pregovorima sa upravom o mogućem ostanku u klubu.

Svi moraju da se trude, jer ovaj klub ne sme da nestane. Bio bih presrećan da dođem na stadion na pregovore, jer bi to značilo da će Sampdorija nastaviti da se takmiči u Seriji B. Bez obzira da li bih ostao ovde ili ne, sama mogućnost da uđemo u pregovore bi značilo da Sampdorija nastavlja napred - dodao je Dejan Stanković.

Sampa je zakucana na poslednje mesto sa samo 18 bodova, i sigurni su putnici u Seriju B naredne sezone. Sa druge strane, Empoli ima 39 bodova i nalazi se na sigurnoj 14. poziciji u elitnom rangu takmičenja italijanskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading