NOVI ŠOK ZA SAMPU I STANKOVIĆA: Nastavlja se crni niz Đenovljana (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roberto Pikoli utišao Luiđi Feraris.

NOVI ŠOK ZA SAMPU I STANKOVIĆA: Nastavlja se crni niz Đenovljana (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sampdorija i Dejan Stanković kao da su ukleti. Naime, Đenovljani su ponovo bez pobede ostali u finišu meča. Ovaj put Empoli je odoleo na Luiđi Ferarisu u poslednjem meču 35. kola italijanske Serije A - 1:1 (1:0).

Sampa je pre ovog duela vezala pet poraza i dva remija i odavno izgubila matematičke šanse da bude iznad crte. Večeras protiv Empolija Sampdorija je odigrala za ponos i možda zaslužili pobedu Bili su domaći vrlo dobri u prvom poluvremenu i zaslušeno došli do prednosti. Igrao se 24. minuta kada je iskusni Kvaljarela povukao kontru. Lopta je prolazila kroz šesnesterac tima iz Toskane. Imali su domaći popravni, koji su centaršutem ulapšali Kvaljareala i pogotkom Zanoli. Nije na derugoj stativi Zanoli perfektno zahvatio loptu, ali je, uz malo sreće, pogodio dalji ugao.

Pokušao je trener gostiju Paolo Zaneti uvođenjem Matije Destra i Marka Pjace da pojača pritisak na odbranu i trojicu štopera Sampdorije. Stankovićev tim je nekako odolvao. Nisu gosti imali ni mnogo šansi. Ali neke neprirodne pojave proganju Sampu. Tako se u trećem minutu sudijske nadoknade lopta nekako došunjala do Pikolija, koji je Empoliju doneo bod.  

Sampa je zakucana na poslednje mesto sa samo 18 bodova, Empoli je na 14. poziciji sa 39.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading