OGLASIO SE FK PARTIZAN: JSD želi da dovede u zabludu APR i sportsku javnost Srbije!

Autor:

Sport

15.05.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Humskoj se nastavlja.

OGLASIO SE FK PARTIZAN: JSD želi da dovede u zabludu APR i sportsku javnost Srbije!

Foto: FK Partizan

Dragan Palibrk, predsednik pravne komisije Fudbalskog kluba Partizan, oglasio se povodom odluke Agencije za privredne registre (APR). Naime, APR je odbila zahtev predstavnika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Zorana Lončar za promenu i brisanje Milorada Vučelića i Miloša Vazure kao ovlašćenih lica u Fudbalski klub Partizan.

Takođe, Lončar je zahvtevao da se ovlašćenje prenese na njega (više o tome pročitajte OVDE).

- Povodom odluke APR, kojom je odbačena prijava nelegalnih organa JSD Partizan, uz obrazloženje da prema evidenciji u registru FK Partizan nije član JSD Partizan. FK Partizan je 22.09.2022.godine izvršio izmene i dopune Statuta, prema kojem ne postoji mogućnost da bilo koje drugo pravno lice pa ni JSD Partizan uvede privremene mere u FK Partizan. Uvodjenje privremenih mera nije pravno moguće prema Statutu FK Partizan koji je registrovan 28.09.2022. u APR-u. Nelegalni organi JSD Partizan vrše zloupotrebu ovlašćenja iz Statuta JSD Partizan, želeći da dovedu u zabludu pre svega APR kao i sportsku javnost - rekao je Palibrk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
leon

15.05.2023 20:56

Mislio sam da ču ovaj klub voleti do groba.Sad mi je žao što sam i svoju decu i unučad učio ljubavi prema klub.Bilo je Partizan se voli.Tkđ sam mislio da nikad neću ovo reći ali gotovo je sa osećajima za ovaj klub.To mogu da zahvalim Vučeliću i Vazuri,koji su bez uloženog dinara zaposeli klub.Nikad više Partizan.

Zlaja

28.05.2023 12:35

Fudbalske neznalice ako vas nije sramota da i dalje vodite partizan ostanite jos 6 godina da upropastiti klub do kraja, sklonite se i pustite one koji znaju.