DRAMA U HUMSKOJ SE NASTAVLJA: APR odbio JSD Partizan, Fudbalski klub je svoj na svome!

Autor:

Sport

15.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u crno-beloj porodici ne jenjava.

DRAMA U HUMSKOJ SE NASTAVLJA: APR odbio JSD Partizan, Fudbalski klub je svoj na svome!

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Agencija za privredne registre (APR) odbila je zahtev predstavnika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Zorana Lončar za promenu i brisanje Milorada Vučelića i Miloša Vazure kao ovlašćenih lica u Fudbalski klub Partizan. Takođe, Lončar je zahvtevao da se ovlašćenje prenese na njega.

Naime,  APR kao obrazloženje svoje odluke navodi da FK Partizan nije član JSD Partizan. Podsetimo, APR je prethodno odbio i zahtev FK Partizan o istupanju iz JSD.

- Proveravajući ispunjenost uslova iz člana 14. stav 1. tačka 7). napred navedenog zakona, za registraciju promene zastupnika u udruženju: "Fudbalski klub Partizan" na osnovu podnete dokumentacije, registrator je utvrdio da u Registru udruženja, društava i saveza u oblasti sporta, kod podataka koji su registrovani za Fudbalski klub Partizan, nije registrovan podatak da je Fudbalski klub Partizan član Jugoslovenskog sportskog društva Partizan - stoji u rešenju Agencije za privredne registre. 

- Protiv ovog rešenja može se izjaviti žalba ministru nadležnom za poslovanje i pravni položaj udruženja, društava i saveza u oblasti sporta u roku od 30 dana od dana objavljivanja na internet strani Agencije za privredne registre, preko Agencije za privredne registre neposredno pismeno, usmeno na zapisnik, ili putem pošte, sa administrativnom taksom u iznosu od 490,00 dinara za žalbu i taksom za drugostepeno rešenje u iznosu od 570,00 dinara, koje se uplaćuju u budžet Republike Srbije - piše u dokumentu APR.

Sve u svemu, drama u Humskoj će se nastaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading