Kaja Žutić priznala: INTERVJUE SAM DAVALA ZA PARE, da bi prestali da me pitaju za RODITELJE!

Autor:

Zabava

15.05.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica progovorila o profesionalnim počecima, karijeri, eksplicitnim scenama...

Kaja Žutić priznala: INTERVJUE SAM DAVALA ZA PARE, da bi prestali da me pitaju za RODITELJE!

Foto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ

Da nije lako biti dete poznatih roditelja, koji su, pritom, veoma uspešni i slavni, na svojoj koži osetila je Katarina Žutić, naslednica glumačkog para Svetlane Cece Bojković i Miloša Žutića. Na početku karijere svi mediji su želeli da naprave priču s njom, ali su je, kako kaže, uvek gledali kroz prizmu njenih roditelja, pa je morala da pronađe način da istakne sebe i svoja postignuća.

Glumica je posle 30 godina rada priznala da je na početku karijere s medijima razgovarala samo za pare, ali da je ta faza odavno završena.

- Istina je! Naplaćivala sam intervjue zato što sam, kada sam startovala s ovim poslom, dobila popularnost jer sam bila mlada, lepa i skinula sam se pred kamerama. I onda su svi novinari, pošto nisu imali šta drugo da me pitaju, postavljali pitanja u vezi s mamom i tatom. Nisam znala kako da se odbranim od toga. Moj cilj je bio da prestanu da me pitaju za moje roditelje, želela sam da vidimo ko sam ja i šta sam uradila. I onda sam došla do ingeniozne ideje da naplaćujem intervjue da bi prestali da me pitaju o mojim roditeljima. Plaćali su mi, a onda su prestali da me intervjuišu i, samim tim, pitaju za mamu i tatu. U nekom momentu sam prestala da naplaćujem intervjue, s tim je gotovo - rekla je Kaja.

Republika

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Kako je dodala, roditelji nisu bili oduševljeni njenim izborom profesije, ali je ona oduvek gurala svoje.

- Pokušali su da me odvrate od glume. Moja je ideja bila da postanem glumica jer mi je to delovalo lako. Sećam se da mi je tata rekao: "Nemoj, to je težak posao", ali sam uvek mislila: "Ma šta on meni priča." Gluma nije najlakši posao na svetu, ali nema tog glumca koji ga ne voli - istakla je Žutićeva u emisiji "Uz kafu sa" na televiziji Prva.

Smatra da umetnik u sebi mora da ima neku vrstu pobune i želju da poboljša svet.

- Jer ako želiš da budeš samo popularan, onda nisi umetnik - zaključila je Kaja, koju će pozorišna publika posle dužeg vremena 19. maja ponovo videti na daskama Ateljea 212, kada će premijerno biti izveden komad "Obraćanje naciji".

Ko od majke rođena

Prvu ulogu u svom matičnom pozorištu Atelje 212 ostvarila je u predstavi "Peg, srce moje", a film "Vizantijsko plavo" doneo joj je veliku popularnost, između ostalog, i zbog eksplicitnih scena, među kojima se izdvaja ona sa Lazarom Ristovskim dok goli jašu bika tokom odnosa. Od "nevaljalih" scena nikada nije bežala.

Republika

Foto: FOTO PRINTSKRIN

 

- U "Nebeskoj udici" sam igrala Turčinu (Ivan Jevtović) devojku, koja se plaši bombardovanja. I tu su me bezobrazno obukli u nešto mrežasto, a ispod nisam imala brus - prisetila se Kaja, koja se svojevremeno slikala za srpski Plejboj ko od majke rođena.

Slika akvarele, radi u bašti

Foto: instagram.com/kaja_zutic

 

Osim glume, slikarstvo je njena velika strast. Kako kaže, obožava akvarele i "razlivanje boja", a opušta je i odlazak na selo i rad u bašti.

- Imala sam posađen luk i krompir, ali ne mogu da kopam. Veliki je to posao, pa sam odustala i sada samo gajim cveće - rekla je Kaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

15.05.2023 23:55

Ali za pare ces odgovarati na sva pitanja, samo platite. Kakva dvolicnost!