JECAJI SEKE ALEKSIĆ RASTUŽILI NACIJU: Pevačica iznela najbolnije detalje iz života, pa plakala kao kiša!

Autor:

Zabava

15.05.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić progovorila o detinjstvu, prekidu komunikacije sa ocem, ali i borbi za potomstvo!

JECAJI SEKE ALEKSIĆ RASTUŽILI NACIJU: Pevačica iznela najbolnije detalje iz života, pa plakala kao kiša!

Foto: printscreen/BlicTV

Pevačica Seka Aleksić u emotivnoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" nije uspele da zadrži suze dok priča o susretu sa svojim ocem koji se desio nakon nekoliko godina razdvojenosti.

Detinjstvo Seke Aleksić nije bilo svakidašnje, mama i tata su se razveli, a zbog ratnih okolnosti kao izbeglička porodica, u njenom trećem razredu se sa mamom i bratom iz Bosne preselila u Banju Koviljaču, koje se, kako i sama kaže, nerado priseća.

Za vreme rata je prekinula odnos sa tatom, a taj odnos nadomestio joj je očuh. Voditeljka ju je pitala da li se seća rečenice, koje joj je otac izgovorio kada su se videli, a pevačica se tada rasula u komade:

Republika

Foto: printscreen/BlicTV

 

- Jao, nemojte to... Pa, nisam planirala da plačem. Rekao je "Gde si ti, Žilo?" Znam da su mi rekli, kasnije, njegovi drugari da je nosao non-stop moju sliku i pokazivao da je to njegova ćerka  - odgovorila je Seka i zaplakala.

Kasnije je govorila i o borbi za potomstvo, pa naglasila da joj je Bog dao snagu za sve kroz šta je prošla, a ovo je tema na koju uvek rado govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading