SEKI ALEKSIĆ POKUŠALI DA NAPAKUJU LJUBAVNU AFERU: Pevačica se momentalno oglasila!

Autor:

Zabava

15.05.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić u srećnom se braku, zbog čega ju je povezivanje sa klavijaturistom posebno razbesnelo!

SEKI ALEKSIĆ POKUŠALI DA NAPAKUJU LJUBAVNU AFERU: Pevačica se momentalno oglasila!

Foto: youtube.com/Blic

Pevačica Seka Aleksić poznata je po brojnim hitovima, koji su obeležili njenu dugogodišnju karijeru, ali osim toga, mnogi joj zavide na stabilnom braku, kojim se definitivno može pohvaliti.

Seka i njen suprug, Veljko, nikada pre nisu bili u žiži javnosti zbog porodičnih skandala, a pevčicu su nedavno pokušali da "napakuju" aferu sa klavijaturistom jednog benda.

Burno je reagovala kada je spomenuta ta tema, pa se odmah ogradila:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Kakvih varnica? Svađa? Ko je klavijaturista? Ovo sad... Apsolutno... Kaži mi ime od čoveka? Neću ni da komentarišem! - odbrusila je Seka.

Međutim, to nije bilo dovoljno, pa je javnost nastavila da polemiše o tome, zbog čega je Seka odlučila da definitivno stavi tačku na sve spekulacije:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

 

- Sinoć sam bas bila na jednoj reviji, već su poceli da izmišljaju da sam se muvala sa klavijaturistom iz Tropico benda (znam odakle dolazi) pre braka. Morala sam da googlam ko je covek, ali šta ćete, mili moji. Zna se od koga to dolazi. Samo sam otresla ovom guzom i nastavila dalje - napisala je pevačica na svom Tviter profilu.

 

https://twitter.com/poslednjilet/status/1657425600582131713

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading