NOVA NAGRADA ZA CRNO-BELE: Evroliga IZABRALA Kevina Pantera!

Autor:

Sport

15.05.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo individualno priznanje za ekipu Željka Obradovića.

NOVA NAGRADA ZA CRNO-BELE: Evroliga IZABRALA Kevina Pantera!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Još jedna sjajna vest za Partizan. Kapiten crno-belih Kevin Panter uvršten je u drugu najbolju petorku Evrolige.

Zajedno sa njim, u drugom timu su još i Majk Džejms iz Monaka, Vejd Boldvin, bek Makabija, Darijus Tomspon iz Baskonije, odnosno Nikola Mirotić, krilni centar Barselone.

Panter u ovej sezoni u Evrolige je prosečno beležio 16,1 poen, uz dve i po asistencije i malo preko dva skoka, što mu je bilo dovoljno za 15 indeksnih poena po meču.

Ovo nije prvo priznanje za beogradski tim. Ranije tokom dana, Matijas Lesor je uvršten u prvu petorku Evroligem, zajedno sa Lorencom Braunom, Džananom Musom, Sašom Vezenkovim i Valterom Tavaresom.

Foto: Starsport

Kevin Panter u dresu Partizana

Ovim je samo nastavljen sjajan niz crno-belih, pošto je pre Lesora, Jam Madar proglašen za "Zvezdu u usponu", dok je Dante Egzum izveo najbolji potez u sezoni, svojim zakucavanjem u Areni, protiv ekipe Olimpijakosa.

Košarkaši Partizana su ovu sezonu Evrolige završili u plej-ofu, gde su posle pete utakmice eliminisani od strane Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading