POZNAT MOTIV NAPADA NA DEVOJČICU U OSNOVNOJ ŠKOLI U ZRENJANINU! Napadačica sve ispričala policiji!

Autor:

Hronika

15.05.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima, policiji je rekla da je motiv napada bila svađa još od pre dve nedelje.

POZNAT MOTIV NAPADA NA DEVOJČICU U OSNOVNOJ ŠKOLI U ZRENJANINU! Napadačica sve ispričala policiji!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U incidentu u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, devojčica 2009. godište, učenica sedmog razreda, nožem, ili kako neki kažu šestarom ili perorezom, nanela je povredu učenici šestog razreda, rođenoj 2010.godine iz iste škole.

Po svemu sudeći, kako ukazuju neki nezvanični detalji, svađa koja traje od ranije, motiv je napada i uboda šestarom, koji se danas  dogodio u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, kada je učenica sedmog razreda, rođena 2009. godine, šestarom u predelu leđa, ubola godinu dana mlađu učenicu šestog razreda, rođenu 2010.godine.

Devojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima, policiji je rekla da je motiv napada bila svađa još od pre dve nedelje, a da je danas bio prvi dan kada je nastavnica učenicima sedmog razreda napomenula da za čas geometrije u školu ponesu šestare. Ona je to iskoristila i napala godinu dana mlađu drugaricu iz škole.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading