POSTAJE NAJPLAĆENIJI U ISTORIJI KLUBA: Milionska ponuda za ljubimca navijača!

Autor:

Sport

15.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" ne žele da ostanu bez najboljeg fudbalera.

POSTAJE NAJPLAĆENIJI U ISTORIJI KLUBA: Milionska ponuda za ljubimca navijača!

Foto: Profimedia

Profimedia

Rukovodstvo Kristal Palasa ponudilo je ofanzivnom fudbaleru Vilfredu Zahu trogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 12 miliona po sezoni, prenosi britanski "Atletik".

 


Zaha ima ugovor sa Kristal Palasom do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru. Britanski mediji podsećaju da je reprezentativac Obale Slonovače najplaćeniji fudbaler u istoriji "orlova", pošto godišnje u londonskom klubu zarađuje 6,5 miliona evra. 

Zaha bi na kraju sezone mogao bez obeštećenja da pređe u Arsenal ili Čelsi u slučaju da se ne dogovori u vezi produženja saradnje sa Kristal Palasom.

Vilfred Zaha (30) je ponikao u Kristal Palasu, ali je od 2013. do 2015. godine igrao za Mančester junajted i Kardif. On je potom jedno vreme proveo na pozajmici u Kristal Palasu, ali je 2015. potpisao trajni ugovor sa londonskim klubom.

Ove sezone odigrao je 28 mečeva za Kristal Palas i postigao je sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading