DRAMA SE NASTAVLJA U BORBI ZA OPSTANAK: Goleada na Čairu, Lalatović i Mladost kucaju na vrata Prve lige!

Autor:

Sport

15.05.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja prvenstva ostala su samo još dva kola.

DRAMA SE NASTAVLJA U BORBI ZA OPSTANAK: Goleada na Čairu, Lalatović i Mladost kucaju na vrata Prve lige!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

U ponedeljak su odigrana tri meča 35. kola Superlige Srbije u okviru doigravanja za opstanak. Igralo se u Nišu, Surdulici i Subotici.

Republika

Foto: FK Radnički Niš

FK Radnički Niš

Radnički je kao domaćin savladao Javor i pobedu upisao rezultatom 3:2 (2:1).

Nišlije su povele u 17. mintu kada je precizan sa bele tačke bio Aleksandar Pejović, a već u 24. minutu je Javor uzvratio golom Normana Kembela. Odgovor Radničkog stigao je nakon manje od četiri minuta i to u vidu gola Nemanje Belakovića. Javor je do novog izjednačenja došao u 53. minutu i to sa penala. Precizan je bio Luka Gojković. Da sva tri boda ostanu u Nišu pobrinuo se u 72. minutu Miljan Škrbić petim golom u sezoni.

U Surdulici su Radnik i Mladost GAT odigrali nerešeno 1:1 (0:0).

Na gol se čekalo do 49. minuta kada je Radnik poveo golom Petra Kunića, a konačan rezultat postavljen je u 65. minutu duela nakon pogotka iskusnog napadača Nemanje Milića. Gosti su meč završili sa igračem manje jer je u drugom minutu nadoknade drugi žuti karton dobio Đorđe Ćosić.

Spartak je na svom terenu savladao Mladost iz Lučana 2:0 (0:0).

Prvi gol na ovom meču postigao je u 60. minutu devetnaestogodišnji napadač domaćih Srđan Hrstić. Subotičani su pobedu potvrdili u 87. minutu kada je mrežu zatresao jedan od najiskusnijih na terenu, tridesetsedmogodišnji Janko Tumbasević.

Drama u borbi za opstanak se nastavlja, Radnički i Spartak na svom kontu imaju po 35 bodova, Javor 34, Mladost Lučani 32, Radnik 31, dok je Mladost GAT prevođena Nenadom Lalatovićem ne poslednjem mestu sa 29 bodova.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading