VELIKE PROMENE: Matijas Lesor IZBAČEN iz prve postave Evrolige!

Autor:

Sport

15.05.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makar prema tvitu koji je postavio poznati košarkaš.

VELIKE PROMENE: Matijas Lesor IZBAČEN iz prve postave Evrolige!

Foto: Starsport

Starsport

Danas je tokom dana objavljena idealna petorka najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi, a u njoj se između ostalih nalazi i Matijas Lesor, košarkaš Partizana.

Njemu društvo prave Lorenco Braun iz Makabija, Džanan Musa iz Reala, Saša Vezenkov, član Olimpijakosa, odnosno Valter Tavares, još jedan predstavnik Madriđana u najboljoj petorci.

Tokom dana je izašla i druga petorka ovog takmičenja, u kojoj takođe crno-beli imaju predstavnika, u vidu kapitena Kevina Pantera. Zajedno sa njim su i Majk Džejms iz Monaka, Vejd Boldvin, bek Makabija, Darijus Tomspon iz Baskonije, odnosno Nikola Mirotić, krilni centar Barselone.

Bilo je dosta nezadovoljnih ovom odlukom Evrolige, posebno jer prva petorka ima dva centra i jednog krilnog centra, dok je druga sačinjena od četiri beka, uz samo Nikolu Mirotića kao visokog igrača. Jedan od najglasnijih je bio Vejd Boldvin IV, bek Makabija.

On je odlučio da iz prve postave izbaci Matijasa Lesora, centra crno-belih, a da u nju ubaci sebe. Takođe, izbacio je i Džanana Musu, kog je prebacio u drugu najbolju petorku, dok je u prvu iz druge prebacio Majka Džejmsa.

Napravio je još jednu izmenu, pošto je u drugi najbolji tim uvrstio Kostasa Slukasa, a iz njega je izbacio Darijusa Tompsona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading