EMOTIVNIJE NE MOŽE: Aleksandar Džikić na utakmici Partizana odao počast preminuloj majci!

Autor:

Sport

15.05.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je nikada neće zaboraviti.

EMOTIVNIJE NE MOŽE: Aleksandar Džikić na utakmici Partizana odao počast preminuloj majci!

Foto: Starsport

Proteklog utorka je preminula Milka Džikić, majka našeg uspešnog košarkaškog trenera Aleksandra Džikića, koja je široj javnosti poznata kao dugogodišnja, verna pristalica Partizana.

Decenijama je dolazila na utakmice Partizanovih košarkaša, više od 30 godina i nije birala da li su protivnici atraktivni ili ne, da li crno-beli prolaze kroz uspešan ili manje uspešan period.

- Preko 30 godina gledam stalno Partizan. Od srca navijam. Ne propuštam utakmice. Sneg, kiša, poledica. Ja ove koje ne dolaze nazivam izdajicama. Žale se na kišu, kakva kiša - ispričala je Milka u jednom intervjuu.

Upravo zbog svoje ljubavi prema klubu, navijači i članovi Partizana odali su počast nedavno preminuluj Milki Džikić na početku svog duela protiv Studentskog centra. Naime, Aleksandar Džikić je uz veliki apaluz ostavio šal i belu ružu na mestu koje je bilo rezervisano za njegovu majku.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading