ALKARAS SUROVO ISKREN POSLE ELIMINACIJE: Nisam mogao da ga pratim, zato sam izgubio!

Autor:

Sport

15.05.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odmoriću malo, uzeću neke dane pauze. Zaista mi je potrebno da resetujem um kako bih bio spreman za Rolan Garos."

ALKARAS SUROVO ISKREN POSLE ELIMINACIJE: Nisam mogao da ga pratim, zato sam izgubio!

Foto: Tanjug

Mađarski teniser Fabijan Morozan eliminisao je drugog tenisera sveta Karlosa Alkarasa u trećoj rundi mastersa u Rimu. On je u dva seta bio bolji od Španca - 6:3, 7:6. Mladi as iz Mursije analizirao je svoj poraz u italijanskoj prestonici.

- Nisam ga poznavao pre ovog meča, samo sam pratio njegove rezultate sa Čelendžera i te stvari. Odlično je igrao, igrao je odlično i pre ovog meča ovde. Iznenadio me je. Njegov nivo igre je bio neverovatno visok. Siguran sam da će ubrzo da dođe do Top 100, nema sumnje - izjavio je Alkaras i dodao:

- Nisam igrao baš najbolje. On se pokazao dobro, nisam mogao da pratim njegov nivo igre. Bio je konstantan, to je najteže. Pokušao sam da se borim do poslednjeg poena. U drugom setu je bilo blizu, imao sam svoju šansu na 6:5, mislim da sam mogao da uzmem taj set, ali su se desile neke stvari.

Kako sam kažem potrebno mu je da resetuje um pred Rolan Garos koji počinje naredne sedmice.

- Odmoriću malo, uzeću neke dane pauze. Zaista mi je potrebno da resetujem um kako bih bio spreman za Rolan Garos. Naravno, treniraću i to nije tajna. Moram da treniram da bih bio bolji. Nisam mogao da treniram tri, četiri dana u nizu. Sve sami mečevi. Biće mi od pomoći da provedem neke dane u svom domu i da treniram kako bih bio spreman na Rolan Garosu.

Novinari su konstatovali da Alkaras nije izgledao na terenu onako kako su mnogi očekivali.

- Ne, ne, ne... Dobro sam se osećao fizički, samo nisam igrao svoju igru. On je to učinio. Bio je agresivan, igrao je u terenu konstantno ili na liniji. Nisam uspeo da doprem do meča, da uđem lagodno u razmenu. Pravio sam dosta grešaka što ne radim često. Ovakvi dani mogu da se dese u tenisu i morate da izdržite. Kao što sam rekao, bio sam u drugom setu blizu, imao sam svojih šansi. On je zaslužio da pobedi - poručio je Alkaras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading