BIVŠI POLICAJAC SE IZLANUO: Priznao da je okrivljene učio da pucaju! Evo šta se događalo u Požarevcu!

Autor:

Hronika

15.05.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i članovima njihovog klana za svirepa ubistva i ostala zlodela.

BIVŠI POLICAJAC SE IZLANUO: Priznao da je okrivljene učio da pucaju! Evo šta se događalo u Požarevcu!

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Pred Specijalnim sudom u Beogradu, danas je nastavlja suđenje ozloglašenom klanu koji broji više od 30 članova, pod vođstvom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Klan se tereti za sedam monstruoznih ubistava, silovanje, otmicu, kao i posredovanje i stavljanje u nelegalni promet oružje, te šverc droge.

Svoja saznanja o izvršenim zlodelima kroz odgovore na pitanja odbrane govoriće Nikola Spasojević jedan od trojice okrivljenih saradnika koji su odlučili da sarađuju sa tužilaštvom u zamenu za blažu kaznu. Pred sudom su već iskaze dali i odgovarali Srđan Lalić i Bojan Hrvatin. 

Nakon što je Nebojša Janković prethodno kroz ispitivanje svedoka okrivljenog, priznao da je sa Nikolom Spasojevićem vežbao gađanje u Požarevcu pitao je svedoka da kaže kako je on u iskazu govorio drugačije u odnosu na svedoka okrivljenog Srđana Lalića.

- Jankoviću, predočite Spasojeviću konkretne razlike ako želite, a ne da tražite da ponavlja ono što je već rekao - buni se sudija. 

Bivši policajac zatim pita svedoka okrivljenog odakle mu to da je on vodio policiju na lice mesta.

- Piše da si ti pokazao tačno gde su prosipani džakovi, tako stoji u dokumentima koji su ovde prikazani. I Marko Miljkovic je ovde tražio da se to utvrdi, jesi li ti vodio policiju da im pokažeš lice mesta - upozorava Jankovića svedok okrivljeni.

Janković tada pomirljivo kaže da je mislio na slike iz Surduka.

Okrivljeni zatim pita za otmicu Gligoroijevića i kako Spasojević zna da su mu ruke bile vezane na leđima lisicama, kad mogu biti vezane i drugim predmetima.

- Pa jeste bio  vezan lisicama, video sam odsjaj metala, a kasnije sam ga video na stadionu. Ruke su mu skroz bile plave koliko su mu lisice bile stegnute - opisuje svedok.   

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading