BAHAR NAPUSTIO BEOGRAD! Izraelac UHVAĆEN daleko od Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

08.06.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslikan je na veoma zanimljivom mestu.

BAHAR NAPUSTIO BEOGRAD! Izraelac UHVAĆEN daleko od Srbije! (FOTO)

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Crvena zvezda je na dominantan način završila sezonu, te je osvojila treću uzastopnu duplu krunu.

Tim sa Marakane je do ovog uspeha predvodio Miloš Milojević koji je po okončanju poslednjeg superligaškog meča trenersku klupu prepustio Baraku Baharu.

Bahar je stigao u Beograd gde je gledao meč Zvezde i Novog Pazara (2:2), kasnije se predstavio medijima, ali je potom napustio prestonicu Srbije.

Sada je izraelski stručnjak uhvaćen daleko od naše zemlje! Naš portal došao je u posed fotografije Bahara u Dubaiju koji uživa u odmoru i "puni baterije" za predstojeću sezonu tako što se penje na vrh najviše zgrade na planeti - čuvene Burž Kalife.

Republika

Foto: Republika.rs

Barak Bahar u Dubaiju

 

Ima vremena Izraelac da se spremi za istorijsku sezonu u kojoj će Crvena zvezda igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a sa radom u Beogradu počeće 19. juna.

Samo dan kasnije crveno-beli putuju na Zlatibor na prvu fazu priprema, posle čega, 30. juna sledi povratak u Beograd.

Zatim će igrači, izvesno, dobiti malo slobodnog vremena, a već 2. jula, očekuju ih nove obaveze, kada će se zaputiti u Rusiju, odnosno Sankt Peterburg. Tamo ih očekuje međunarodni turnir, na kojem će odigrati mečeve protiv Zenita i turskog Fenerbahčea. Takođe, plan je da Zvezda tokom boravka u Rusiji odigra i još jedan kontrolni meč, pored dva pomenuta.

Crveno-beli će se 12. jula vratiti u Beograd, a za samo tri dana kasnije, odnosno za 15. jul, planirana je i generalna proba protiv Olimpijakosa. Protivnik bi mogao da se promeni ako bi Grci imali obaveze u Evropi, ali će ovaj datum definitivno biti generalka Baharovoj Zvezdi jer Superliga Srbije počinje samo sedam dana posle toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading