UŽAS ZA ZVEZDU I BAHARA: Sa Marakane odlazi NAJBOLJI igrač?!

Autor:

Sport

07.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi značajno oslabilo crveno-beli tim u narednoj sezoni.

UŽAS ZA ZVEZDU I BAHARA: Sa Marakane odlazi NAJBOLJI igrač?!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Strahinja Eraković je jedan od najboljih, ali svakako najvredniji igrač Crvene zvezde, čija se vrednost prema Transfermarktu procenjuje na sedam miliona evra.

Jasno je koliko je Eraković bitan igrač za ambicije crveno-belih naredne sezone u Ligi šampiona, ali se sada pojavila informacija da je jedan španski klub zainteresovan da popularnog "Čupu" vidi u svojim redovima.

U pitanju je ekipa Kadiza, prenose mediji u Andaluziji. Kadiz je prošle sezone bio 14. na tabeli Primere, a kako bi se približio vrhu, neophodna su pojačanje, što čelnici kluba svakako vide u Erakoviću.

Ne znam, videćemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, voleo bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi - bože moj - odgovorio je Eraković nedavno na pitanje o budućnosti na Marakani, čime je jasno dao do znanja da ni odlazak nije nemoguća opcija.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković u dresu Crvene zvezde

Ranije su interesovanje pokazali ruski klubovi, a svakako je da će interesovanje ekipe iz Španije mnogo više značiti samom fudbaleru.

Nema navoda koliko su Španci spremni da plate, ali se spekuliše da u Zvezdi očekuju oko deset miliona evra.

Videćemo da li je Kadiz spreman da izdvoji tu cifru, kao i da li ćemo sjajnog defanzivca i naredne sezone gledati u redovim šampiona Srbije, ili će se mladi Eraković otisnuti put Apeninskog poluostrva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
usput

28.06.2023 10:32

Pa nismo valda dotle došli da je kadiz veći Klub od Zvezde.Izgleda da novinari nemaju o čemu da pišu pa nam serviraju prividjenja.....