DELIJE U TRANSU: Na Marakanu STIŽE 25.000.000 evra - crveno-beli sklapaju PAKLEN TIM za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

05.06.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za ljubitelja beogradskog velikana.

DELIJE U TRANSU: Na Marakanu STIŽE 25.000.000 evra - crveno-beli sklapaju PAKLEN TIM za Ligu šampiona!

Foto: republika.rs

Delije sever

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da izbore novu, treću u nizu, duplu krunu, kojom su obezbedili direktno učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno Milošu Milojeviću da zadrži posao, već je na Marakanu stigao Barak Bahar, doskorašnji strateg Makabija iz Haife. Odmah po dolasku u Beograd, Izraelac je počeo da sprovodio rekonstrukciju Zvezdinom tima, a u međuvremenu je saznao još jedan podatak koji mu ide na ruku.

Klub sa stadiona “Rajko Mitić” je već na osnovu plasmana među 32 najbolja tima zaradio zagarantovanih 15.640.000 evra, na osnovu sredstava koja UEFA daje timovima u odnosu na učinak timova u poslednjih deset godina.

Foto: Starsport

Barak Bahar i Zvezdan Terzić

Ipak, to nije sve. Zvezda ima bolji učinak i od Lansa, Union Berlina, Njukasla i Real Sosijeda, što znači da je cifra već iznad 20 miliona, tačnije 21.325.000 evra.

To nije sve. Ukoliko Dinamo Zagreb, Ludogorec, Braga, Galatasaraj ili PSV ne izbore plasman u elitno takmičenje, cifra bi vrlo verovatno mogla da se popne i na 25 miliona evra i to pre početka takmičenja.

Jasno je da ovo otvara puno maneverskog prostora Zvezdi u prelaznom roku, pa u narednim nedeljama na Marakani treba očekivati neko zvučno ime, koje bi trebalo da pomogne crveno-belima da ostvare što bolje rezultate u najjačem takmičenju u Evropi, u kom tim iz Ljutice Bogdana nije igrao još od sezone 2018/19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Uros

06.06.2023 05:26

U transu su doktor Terza i konzilijum oko njega koji ce ovajditi o ove milione, a Zvezda ce dug uvecati bar duplo.