DUPLA KRUNA STANUJE U LADOVICI: Istorijska sezona za Progres završena je na najbolji mogući način! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.06.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa se zasluženo vraća u okružnu ligu.

DUPLA KRUNA STANUJE U LADOVICI: Istorijska sezona za Progres završena je na najbolji mogući način! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Progres Ladovica

Proteklog vikenda odigrani su mečevi poslednjeg kola Međuopštinske Jablaničke lige u kojem smo dobili odgovore na pitanja putnika u viši, odnosno niži rang.

Republika

Meč koji je odigran u prazničnoj atmosferi, bez rezultatskog značaja viđen je u duelu između šampiona lige, Progresa iz Ladovice i sastava OFK Brza. 

Od prvog minuta domaći tim je krenuo silovito, i pored toga što utakmica nije imala rezultatski značaj, igrači Progresa su pred oko 300 gledalaca hteli da pokažu da su sa pravom vlasnici pehara.

Do isteka pola sata igre, mreža gostujućeg golmana se zatresla čak četiri puta, redom su za domaćina pogađali Milenković, Stanković i Kocić dva puta, 4:0.

Ekipa Brze je preko Dragana Miloševića smanjila na 4:1, da bi konačan rezultat prvog dela bio postavljen "sa kreča" u 44. minutu, 5:1 za domaćina.

Za vreme pauze trener domaćih je izvršio svih pet izmena, igrači sa nešto manjom minutažom u toku sezone su na pravi način pokazali svoje umeće.

U drugom poluvremenu publika je imala prilike da vidi tri pogotka, sva tri su postignuta od strane rezervista iz domaćeg tima. Milenković, Milić i mladi Stojković su tresli mrežu rivala za konačnih 8:1.

Progres (Ladovica) - OFK Brza 8:1 (5:1)

Progres: Janaćijević (od 46' Đorđević), Kocić (od 46' D. Stojković), Stanković, Blagojević, S. Stojković, Đorđević (od 46' Milić), B. Milenković, Petrović (od 46' D. Milenković), Ilić (od 46' Ranđelović), Stanković, MIhajlović

OFK Brza: Anđelković, N. Stanković, Jovanović, Stojković, Krstić, Milošević, D. Stanković, V. Stevanović, Stamenković, B. Stevanović, Novković

Ovim trijumfom sastav Progresa je na najbolji mogući način završio takmičarsku godinu, pored pehara osvajača lige, koji je dodeljen posle meča, ekipa je vlasnik i pehara Kupa opštine Vlasotince.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading