TRIJUMF VREDAN OPSTANKA: Napredak "spustio rampu" Mladom Borcu za baraž!

Autor:

Sport

12.06.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković dva puta u metu za opstanak u ligi!

TRIJUMF VREDAN OPSTANKA: Napredak "spustio rampu" Mladom Borcu za baraž!

Foto: FK Napredak Bubušinac

Bitni bodovi ostaju domaćinu

Poslednje kolo Međuopštinske lige Dunav donelo nam je veliki broj duela u kojima se odlučivala sudbina timova. Gužva u donjem delu tabele je velika, razlika između 12. i sedmog mesta je samo tri boda, pa je borba za opstanak bila jako zanimljiva.

Republika

Napredak iz Bubušinca je u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva ugostio sastav Mladog Borca (Majilovac), domaćin je u ovaj meč ušao sa imperativom pobede zbog opstanaka u ligi, dok su gosti takođe "jurili" tri boda vredna baraža za plasman u viši rang.

Od prvog minuta igralo se borbeno po celom terenu, ulog za oba tima je bio veliki.

Nešto bolja i konkretnija igra pred golom rivala viđena je od strane domaćeg sastava, što je rezultiralo sa dva gola u mreži Mladog Borca za vreme prvog dela igre.

Stefan Stanković je mrežu golmana Miljkovića tresao u sedmom i 45. minutu, rezultatom 2:0 za Napredak se otišlo na desetominutni odmor. 

Odmah na startu drugog poluvremene trener gostiju, Goran Mladenović je izvršio tri izmene u svom sastavu.

Krenuli su gosti na sve ili ništa, želeli su pobedu koja bi ih dovela do baraža za viši rang, ali su dva gola zaostatka predstavljali određeni vid pritiska.

Mladi Borac je u 78. minutu prepolovio prednost rivala, Stefan Antić je pogodio za 2:1.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo, domaći tim je uspeo da iskontroliše meč do kraja i da ostvari trijumf vredan opstanka u ligi.

Napredak (Bubušinac) - Mladi Borac (Majilovac) 2:1 (2:0)

Napredak: Perić, Pavlović, Živojinović, Milivojević, Misirlić, S. Pavlović, Stanojević (od 81' Slavić), N. Pavlović, Đalović, Stanković (od 84' Bogdanović), Janković

Mladi Borac: Miljković (od 46' Dimitrijević), Đorđević (od 46' Perić), Mladenović (od 84' Zarić), Andrejić, Stanković, Ilić, Antić, Marković (od 81' Stojiljković), Milovanović, Nikolić, Bogosavljević (od 46' Mitrović)

Ovim trijumfom tim iz Bubušinca je stigao do deobe sedme pozicije na tabeli i time je osigurao opstanak u ligi, dok je sastav Mladog Borca ostao na trećem mestu, baraž je ostao na dva boda zaostatka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading