TREĆA UZASTOPNA POBEDA: Poruka koju su iz Prvog Partizana poslali rivalu je posebno "vredna"!

Autor:

Sport

12.06.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski potez domaćina..

TREĆA UZASTOPNA POBEDA: Poruka koju su iz Prvog Partizana poslali rivalu je posebno "vredna"!

Foto: FK Prvi Partizan Užice

U okviru 29. kola Zlatiborske okružne lige sastav Prvog Partizana (Užice) ugostio je ekipu Sečice (Seča Reka), prvi duel ova dva tima završen je minimalnom pobedom tadašnjeg gosta.

Republika

Domaćin je u ovaj meč ušao sa 32 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli, dok je sastav Sečice sa samo pet bodova pored svog imena, držao "fenjer" u ligi.

Prvo poluvreme nije bilo toliko sadržajno, svega par prilika viđeno je na obe strane.

Najbolju pred golom gostiju imao je Milisav Radojičić, nakon što je prošao par protivničkih igrača, falilo mu je koncentracije kako bi uputio pravi udarac ka golu.

Najbolja prilika za tim Sečice viđena je u 42. minutu kada je na nekih 18 metara od gola rivala dosuđen slobodan udarac. Golman Đurić je već bio savladan, ali je je okvir gola bio saveznik Prvog Partizana, 0:0 je rezultat sa kojim se otišlo na desetominutni odmor.

Drugi deo meča je bio dosta sadržajniji, i pored kiše i lošeg vremena određen broj navijača je ipak ostao da isprati utakmicu do kraja.

Republika

Foto: FK Prvi partizan Užice

Treći trijumf u nizu za Partizan

Uvodnih 15 minuta nastavka pripali su domaćem timu, nizali su se napadi pred golom Marjanovića, ali kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj.

Igrao se 70. minut kada su gosti odlično istrčali kontranapad, pad koncetracije u redovima domaćiha koštao ih je golom u njihovoj mreži, 1:0 za Sečicu, strelac Darko Grbić.

Bilo je potrebno par minuta domaćim igračima da "vrate glave" na utakmicu, nakon toga su nastavili po starim, vršili su pritisak na odbranu rivala koja je po prvi put na meču kapitulirala u 88. minutu.

Nemanja Trljić je sa ivice šesnaesterca uputio udarac koji je završio iza leđa mladog golmana Sečice, 1:1.

Par trenutaka pred poslednji sudijski zvižduk, korner za domaćina. Poledica ubacuje loptu pred gol Sečice, najbolje se snalazi u moru igrača Milisav Radojičić koji pogađa za potpuni preokret i prvo vođstvo Prvog Partizana na utakmici, konačnih 2:1.

Prvi Partizan (Užice) - Sečica (Seča Reka) 2:1 (0:0)

Prvi Partizan: Đurić, Milovanović, Perišić, Vukotić, Delić, Trljić, Ćaldović (od 46' Sokić), Čolić, Poledica, Radojičić, Janković

Sečica: Marjanović, V. Radovanović, Obradović, Da. Grbić, Ristanović, Vukosavljević, Da. Grbić, P. Radovanović, Ilić, Vujić, Stojanović

Iz redova domaćina su posle meča poručili:

- Još jednom se pokazalo da nema lakih protivnika, izaziva čuđenje kako je ekipa Sečice ostala na samo jednoj pobedi i sa samo pet osvojenih bodova. Svojim pristupom i zalaganjem nezaslužuju poziciju na kojoj se nalaze, ovom prilikom im želimo puno sreće u budućnosti i ekspresan povratak u okružni rang. 

U poslednjem kolu za ovu sezonu Prvi Partizan gostuje ekipi Perućca, dok sastav Sečice dočekuje tim Tare (Kremna).

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading