SJAJAN MEČ ZAVRŠEN POBEDOM DOMAĆINA: Sastav Rampe je bio bolji od Sloge iz Sjenice "za taj jedan gol!"

Autor:

Sport

11.06.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukčević iz meča u meč pruža sve bolje i bolje partije.

SJAJAN MEČ ZAVRŠEN POBEDOM DOMAĆINA: Sastav Rampe je bio bolji od Sloge iz Sjenice "za taj jedan gol!"

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 29. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Rampe iz Požege ugostila je sastav Sloge iz Sjenice, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:0.

Republika

Domaći sastav je u ovaj meč ušao sa 53 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za peto mesto na tabeli, dok je tim iz Sjenice sa 18 bodova manje držao devetu poziciju u ligi.

Odličan meč viđen je kraj Železničke stanice, fer i korektna utakmica odigrana je pred oko 50-tak gledalaca.

Igralo se otvoreno, napadački od prvog minuta. Nešto bolje prilike imali su igrači Rampe, pa su već posle deset minuta igre stigli do vođstva.

Posle kornera lopta dolazi do Bojana Stojkovića koji je sjajnim preciznim udarcem smešta u mrežu Sloge, 1:0 za domaćina.

Republika

Foto: FK Rampa Požega

Na premijeri nove opreme upisan je trijumf

Imao je domaći sastav do kraja poluvremena par prilika za uvećanje prednosti, ali iste nisu uspeli da iskoriste na pravi način.

U uvodnih 15 minuta nastavka oba trenera su izvršila po jednu izmenu u svom sastavu.

Gosti sredinom drugog poluvremena preko Malika Mašovića nakon kontranapada stižu do izjednačenja, 1:1.

Deset minuta pre kraja meča, sve bolje i boljeg Todora Vukčevića u kaznenom prostoru Sloge obara jedan od odbrambenih igrača, sudija Marković pokazuje na belu tačku.

Siguran realizator najstrožije kazne, za ispostaviće se konačnih 2:1 za Rampu bio je Božidar Tešović.

Rampa (Požega) - Sloga (Sjenica) 2:1 (1:0)

Rampa: Varagić, Cvijović, Vukčević, Mladenović, Pavlović, Savić (od 61' Dimitrijević), Stevanović, Mutavdžić, Stojković, Ćirjanić, Tešović

Sloga: Papić, A. Mašović, A. Muhović, E. Muhović (od 33' Etović), Duran, Bronja (od 82' Šaljić), Tarić, Vatić, M. Mašović, Malićević, Kahorvić (od 56' Dacić)

Iz redova Rampe su posle meča poručili:

- Moramo da pohvalimo ekipu Sloge iz Sjenice, koja je danas igrala sjajno, i verovatno da su igrali ovako tokom sezone, bili bi u gornjem delu tabele. Sve pohvale i za naše igrače, odigrali su pametno, strpljivo i stabilno i zasluženo su došli do nova tri boda. Promociju i fotografije novih dresova možete očekivati uskoro. 

U sledećem kolu, koje je ujedno i poslednje za ovu takmičarsku godinu, sastav Rampe gostuje Omladincu (Zdravčići), dok ekipa Sloge dočekuje tim Avijatičara (Vranjani).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading