PREDBARAŽ JE GOTOV: Sastav Milana Orlića putuje na "finalne" borbe za plasman u viši rang! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu grupe "Jadar" tim iz Novog Sela savladao je sastav Luk-a iz Voćnjaka.

PREDBARAŽ JE GOTOV: Sastav Milana Orlića putuje na "finalne" borbe za plasman u viši rang! (VIDEO)

Foto: FK Milan Orlić

Finalni meč predbaraža Međuopštinske lige Jadar odigran je juče u Novom Selu gde je sastav Milana Orlića ugostio ekipu Luka iz Voćnjaka.

Republika

Pred oko 300 gledacala viđen je odličan meč između dva sastava koja su ligaški deo prvenstva završila na drugoj, odnosno trećoj poziciji.

Prvu ozbiljniju priliku imali su gosti, na ubačenu loptu Ilije Lazića nespretno je reagovao jedan od odbrambenih igrača Milana Orlića, nakon čega je udarac fudbalera Luk-a završio preko gola.

Uzvratili su domaći ubrzo, zbog delimično loše reakcije odbrane mogao je napadač tima iz Novog Sela da donese prednost svojoj ekipi, ali je lopta prošla pored stative.

Do kraja prvog dela igre ređale su se prilike na obe strane, nešto konkretniji bili su domaći fudbaleri, ali promene rezultata nije bilo.

Pred odlazak na odmor, u 46. minutu "požuteo" je Igor Triupnović, igrač Luka, nakon javne opomene isti je nastavio sa prigovorom, tom prilikom je koristio uvredljive reči, pa mu je sudija pokazao i direktan crveni karton.

Prvu ozbiljniju priliku u nastavku opet beležimo pred golom domaćina, pokušao je igrač Luka da iznenadni golmana rivala, i u tome je u velikoj meri i uspeo, ali je čuvar mreže Krsmanović ipao odbio loptu.

Imali su domaći ubrzo gotovo stopostotnu priliku, nakon prodora po desnoj strani vraćena je lopta na peterac, ali je udarac igrača sastava iz Novog Sela prošao pored stative.

Dodali su domaći gas, stvorili su par izglednih prilika i u 73. minutu su stigli do vođstva. Na ubačenu loptu iz prekida, gotovo sa centra, najbolje se snalazi pred golom gostiju Vladimir Lukić, koji glavom istu šalje u mrežu, 1:0 za tim iz Novog Sela.

 

 

Pokušali su gosti udarcima iz daljine da uzvrate, ali im to nije pošlo sa nogom. Igrao se 79. minut kada je nakon polukontre lopta stigla do Miloša Nikolića, koji je smešta u mrežu za 2:0 za Milana Orlića.

 

 

Imali su domaći u poslednjih deset minuta par izglednih prilika za uvećanje vođstva, ali iste nisu uspeli da iskoriste.

Pred sam kraj susreta, novi crveni karton u redovima gostujućeg tima, Miloš Golijan je zbog udarca laktom u duelu ranije od ostalih saigrača otišao u svlačionice.

Milan Orlić (Novo Selo) - Luk (Voćnjak) 2:0 (0:0)

Milan Orlić: Krsmanović (od 55' Jović), M. Lukić, Reljić (od 90' Radanović), M. Adakalić, Draksimović, Marković, Mi. Mićić, Ma. Mićić (od 90' Gordanić), Tišanović (od 84' J. Adakalić), V. Lukić, Nikolić

Luk: Đorđević, Milovanović (od 77' Ilić), Petrović, Golijan, Đorđievski, A. Stefanović, Stanimirović, Tripunović, Milojević, Lazić, Marković (od 83' D. Stefanović)

Ovim trijumfom ekipa Milana Orlića se plasirala u finalne okršaje za ulazak u Mačvansku okružnu ligu, gde ih do iste sada dele samo dva meča.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading