PORAZ KOJI "NE BOLI", ALI OPOMINJE: Sastav iz Drakčića je u Mrsaću pokazao veću želju za pobedom!

Autor:

Sport

11.06.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampionski pehar je sada na putu za Čukojevce..

PORAZ KOJI "NE BOLI", ALI OPOMINJE: Sastav iz Drakčića je u Mrsaću pokazao veću želju za pobedom!

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 29. kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Morave iz Mrsaća ugostila je sastav Omladinca (Drakčić), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:0.

Republika

Sastav iz Mrsaća je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije, plasman u viši rang je već obezbeđen, ali će od rezultata u poslednja vva kola zavisiti da li će to biti sa prvog ili drugog mesta. Ekipa Omladinca je 43 osvojenih bodova bila na deobi pete pozicije.

Domaći sastav opterećen kadrovskim problemimai umorom prouzrkovanim utakmicom koja je odigrana u sredu, je veoma loše ušao u meč, što su gosti vrlo brzo iskoristili.

Već posle samo dva minuta igre, Dejan Milošević koristi smušenost u odbrani Morave i lob udarcem vara golmana Jerotijevića, 1:0 za Omladinac.

Rano vođstvo rivala je dodatno opteretilo domaći tim, gosti su imali posed, kontrolisali su utakmicu u velikoj meri i do kraja prvog dela susreta vrše atake ka golu domaćina.

Imali su fudbaleri Omladinca dve odlične prilike za uvećanje vođstva, ali se mreža Morave ipak nije zatresla još koji put do odlaska na pauzu.

Pauza je više prijala igračima tima iz Mrsaća, koji su od starta nastavka zaigrali dosta bolje, stvorili su par prilika pred golmanom Pajovićem, ali iste nisu iskoristili na pravi način, pa je stigla kazna na drugoj strani.

Kontranapad Omladinca u 67. minutu završen je pogotkom u mreži domaćina, Milošević je svojim drugim golom duplira prednost gostiju, 2:0.

I posle drugog gola u svojoj mreži, igrači Morave nisu pali, nastavili su sa napadima i ubrzo su stigli do prvog pogotka na meču. Marko Mirosavić je prepolovio zaostatak svog tima, 2:1 za goste.

Do kraja meča "gol je visio u vazduhu", ali su igrači Omladinca uspeli da sačuvaju prednost i da osvoje nova tri boda.

Morava (Mrsać) - Omladinac (Drakčić) 1:2 (0:1)

Morava: Jerotijević, Mirosavić, Nenadović, Lazarević, Rakić, Baltić, Jablanović (od 31' Dabižljević), Milošević, Mitrović, Đurović, Mijović

Omladinac: Pajović, Janković, A. Savić, Stojanović (od 90' Ristić), Dukić, Dimitrijević, Savić, Du. Milošević, De. Milošević (od 73' Terzić), Perić, M. Savić

Ovim porazom ekipa Morave je spala na drugu poziciju i verovatno je titulu šampiona prepustila sastavu Zvezde (Čukojevac).

Sledeće nedelje na programu je poslednje kolo prvenstva, sastav Omladinca dočekuje ekipu Jedinstva iz Godačice, dok Morava gostuje sastavu Magnohroma iz Kraljeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading