KRALJEVI REMIJA PETARDOM OKONČALI SEZONU: Omladinac deklasirao Zrenjanince - Novobanovčani ne znaju za poraz puna dva i po meseca!

Autor: Vladimir vorih

Sport

10.06.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih ostaje jedna, prilično turbulentna sezona.

KRALJEVI REMIJA PETARDOM OKONČALI SEZONU: Omladinac deklasirao Zrenjanince - Novobanovčani ne znaju za poraz puna dva i po meseca!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Iza fudbalera Omladinca iz Novih Banovaca je sezona puna uspona i padova, ali se čini da je trener Igor Ležaić uspeo da stabilizuje ekipu tokom prolećnog dela šampionata i načini seriju od deset uzastopnih mečeva u kojima nije doživljen rezultatski neuspeh.

 

U okviru poslednje, 30. runde vojvođanske grupe srpkoligaškog karavana, Novobanovčani su na svom stadionu dočekali zrenjaninski Radnički i prema očekivanju zabeležen je ubedljiv trijumf, deseti u ovosezonskom takmičenju.

Većih uzbuđenja nije bilo do druge polovine prvog perioda igre. Igrao se 35. minutu kada je Dobrijević uposlio Radovana Avrama, a ovome nije bilo teško da sa desetak metara "otključa zrenjaninsku bravu".

Isi akteri bili su i učesnici pogotka na isteku punog sata igre, a Avram je ovoga puta glavom matirao golmana Nosalja. 

Pitanje pobednika već tada je bilo rešeno, ali su fudbaleri Omladinca nastavili da "pletu mrežu" pred golom Zrenjaninaca, a već u 63. minutu, Maksimović koristi najstrožu kaznu.

U 77. minutu Dobrijević se nakon dve asistencije, upisuje i u listu strelaca, da bi konačan rezultat ovog meča, 5:0 postavio Dragan Perošević šest minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Petra Vračara.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Pukla petarda za kraj sezone

 

- Srpska liga Vojvodina, 30. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - Radnički (Zrenjanin) 5:0 (1:0)

Stadion: FK Omladinac

Gledalaca: 50

Sudija: Petar Vračar (Sombor)

Strelci: Avram 35, 59, Maksimović63(11.m), Dobrijević 77, Perošević 84

Žuti kartoni: Dobrijević, Cvetojević, Mališ (Omladinac)

Omladinac (Novi Banovci): Đokić (Ješić), Rakić, Biočanin, Dimitrijević (Lubović), Maksimović, Dobrijević, Perošević, Avram (Vujko), Ćalić (Stojanović), Mališ, Svetojević.

Radnički (Zrenjanin): Nosalj, Jonjev (Dragović), Marković (Kozić), Erdeljan, Kovačević (Miholjčić), Popov, Markoski (Janjatović), Mrđenović, Šemić (Brankov), Jeftić, Kvrgić.

Ekipa Omladinca sezonu završava sa skorom od deset pobeda, 11 remija i sedam poraza i ukupno 41 osvojenim bodom. Posebno treba napomenuti da su Novobanovčani u prolećnom delu takmičenja čak sedam mečeva okončali podelom bodova, a zasigurno je najzanimljiviji remi meč odigran prvog vikenda meseca maja kada su u Pančevu remizirali sa Dinamom 1945 rezultatom 4:4.

Inače pobeda u poslednjem ovosezonskom susretu je i treći najubedljiviji trijumf u sezoni. Pre toga su upravo Radnički iz Zrenjanina, 19. novemnra prethodne godine savladali rezultatom 7:1, da bi identišno ostvarenje zabeležili i pre mesec dana kada su elemirski Naftagas deklasirali identičnim rezultatom 7:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading