TRIJUMF VREDAN BARAŽA: Igrače Kolonije očekuje doigravanje za plasman u viši rang!

Autor:

Sport

11.06.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanširao se tim iz Jagodine za poraz iz prvog dela sastavu iz Plane.

TRIJUMF VREDAN BARAŽA: Igrače Kolonije očekuje doigravanje za plasman u viši rang!

Foto: FK Kolonija Jagodina

U okviru poslednjeg kola Međuopštinske lige Jug sastav Kolonije ugostio je ekipu Istoka 63 iz Plane, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:1.

Republika

Domaćin je u ovaj duel ušao sa deobe drugog mesta na tabeli, koje garantuje baraž za plasman u viši rang, dok je gostujući tim sa 40 osvojenih bodova bio na petoj poziciji u ligi.

Od samog starta duela videlo se da su igrači oba tima na isti došli kako bi se nadigravali, igralo se ofanzivno, napadački što je ubrzo dovelo do prve promene rezultata.

Miroslav Milovanović je u šestom minutu solo prodorom sam stvorio sebi priliku za postizanje pogotka, i istu je iskoristio na pravi način, 1:0 za Koloniju.

Pokušavali su igrači na obe strane dugim loptama u sledećih pola sata da dođu do gola rivala, lopta je uglavnom bila na sredini terena, gde se vodila velika borba za posed.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Teren Kolonije

Pred sam odlazak na odmor, Milovanović po drugi put na meču šalje loptu iza leđa golmana Gajića, 2:0 za Koloniju.

U drugom poluvremenu domaći sastav je kontrolisao utakmicu preko poseda, treneri su izmenama na obe strane pokušali da promene određen stvari u igri svojih igrača.

Jedini pogodak do kraja duela viđen je na oko 15 minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka kada je Saša Petrović pogodio za konačnih 3:0.

Kolonija - Istok 63 (Plana) 3:0 (2:0)

Kolonija: Ni. Milojević, Janković, Simić, Milovanović, Ne. Milojević, Grujić, Bogdanović (od 69' Radovanović), Simić (od 65' Mijović), Vulić, Petrović, Živaljević (od 59' Stevanović)

Istok 63: V. Gajić, Miletić (od 63' Pajić), Marković, Petrović, Blagojević (od 57' Stojković), Stanić, Ljubičić (od 80' Lukić), Petrović, Lukić, Simić, Stanković (od 80' M. Gajić)

Iz redova Kolonije su posle meča poručili:

- Gostima iz Plane se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri i želimo im puno uspeha u narednoj sezoni. Zahvaljujemo se i navijačima koji su došli u velikom broju i pružili nam ogromnu podršku. 

Ovim trijumfmom sastav Kolonije je osvojio drugo mesto na tabeli i time je izborio priliku da se kroz baraž plasira u Pomoravsku okružnu ligu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading